Ambasada României la Madrid va organiza, în cadrul parteneriatului cu WSC International şi compania de Management şi Consultanţă SC REALDECISION SRL, o sesiune de formare în domeniul managementului de proiecte şi comunicare, adresată tinerilor şi studenţilor români din Spania.

Sesiunea de formare va avea loc sâmbătă 23 mai, la orele 15:00 sau duminică 24 mai, la orele 11:00, la sediul Ambasadei din Avda. Alfonso XIII, 157, Madrid (în funcţie de opţiunea fiecăruia şi de numărul de persoane interesate se vor putea organiza două sesiuni).

Sesiunea va cuprinde trei module de curs: Comunicare şi Inteligenţa Emoţională, despre importanţa abilităţilor de comunicare şi prezentare, emoţie pozitivă şi empatie; Managementul Schimbării şi Managementul crizelor cu accent pe economic şi social, cu exemple practice şi studii de caz. Participanţilor li se vor oferi mape cu suportul de curs.

Vă adresăm rugămintea să ne confirmaţi interesul pentru participare, precum şi opţiunea dvs. pentru una din cele două date propuse, la adresa:

camelia.teodorescu@embajadaderumania.es