Doi români din Xeraco (Valencia) au ajuns la spital după ce au fost înjunghiați de un tânăr care voia să o violeze pe colega lor de apartament.

Agresorul, tot român, i-a atacat cu un cuțit pe cei doi colegi de apartament care i s-au pus în cale atunci când se pregătea să pună în aplicare amenințarea la adresa tinerei.

Bărbații de 43 și 48 de ani au suferit răni grave, dar atacatorul nu a putut să comită agresiunea sexuală pentru că vecinii anunțaseră poliția.

La sosirea agenților, agresorul în vârstă de 27 de ani a încercat să fugă, iar cei doi răniți au fost duși de urgență la două spitale din Valencia.

„Nu știu ce s-a întâmplat, dar că băiatul băuse mult și era foarte violent”, spunea Daniel V., pentru presa locală din Valencia, unul dintre cei doi răniți care a ajuns la spital cu o leziune de 15 centimetri adâncime.

Celălalt român rănit și-a pierdut cunoștința. „M-a atacat pe la spate. Am simțit cuțitul și apoi m-am trezit la spital”, spune Cristian N. de 43 de ani.

Daniel a suferit răni la nivelul stomacului și la ochi, iar la sosirea poliției era conștient. El le-a spus agenților ce se întâmplase după care a fost dus cu ambulanța la un spital din Gandia și apoi, din cauza leziunilor grave, la Valencia.

Agresorul era coleg de apartament și muncea la cules de portocale. A fost reținut de poliție și este acuzat acum de două infracțiuni de provocare de leziuni și de tentativă de viol.