Parohiile ortodoxe ale românilor din Spania se pregătesc să-i primească pe credincioși la slujba de Înviere.

MADRID

Episcopia Ortodoxă a Spaniei și Portugaliei informează printr-un comunicat de presă că slujba de Înviere de la Madrid va avea loc la Catedrala din cartierul Chamartin.

Programul pentru săptămâna Mare de la Catedrala Ortodoxă Română „Intrarea Maicii Domnului în Biserică” din Madrid este următorul:

JOI, 13 aprilie ora 19 – Denia celor 12 Evanghelii

VINERI, 14 aprilie ora 19 – Denia Prohodului Domnului

SÂMBĂTĂ, 15 aprilie, ora 22 – Slujba Învierii și Sfânta Liturghie
Adresa Catedralei: Plaza Madre Molas, nr. 1, 28036, Madrid.

Românii din Madrid pot să participe la Slujba de Înviere și la biserica „Pahomie de la Gledin”, situată în apropierea spitalului 12 de Octubre, strada Antonio Lopez, nr.264. Vineri incepe Prohodul la ora 20,00 și Slujba de Înviere este sâmbătă la ora 23.

ALCALÁ DE HENARES

Slujba de Înviere va avea loc sâmbătă 15 aprilie, la ora 12 noaptea, în sala de sport a Colegiului San Ignacio de Loyola, Calle Concepción Arenal, 3, 28806, Alcalá de Henares, în același loc ca anul trecut.

TORREJÓN DE ARDOZ

Slujba Învierii va incepe la ora 23:00 în Recinto Ferial, langa Plaza de Torros.

MEJORADA DEL CAMPO

Slujba va începe la miezul nopții, la 0:30 va fi împartirea Sfintelor Pasti și la ora 1:00 Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur.

MOSTOLES

Slujba de Inviere se va face in Parque Cuartel Huerta din Mostoles (langa Biblioteca Centrala si Juzgados), sambata 15 aprilie 2017 de la ora 22,30 pana la ora 24,00. Pastile se vor imparti la sfarsitul slujbei tuturor participantilor.

FUENLABRADA

Slujba va începe la ora 23 și va ține până la 0:30 în Parque la Paz.

ALCORCON

Slujba de Înviere va fi oficiată în sala de sport Polideportivo M-4, de pe Calle Los Robles, 1 (vis-a-vis de Parque de las Comunidades).

RIVAS
Slujba de paste se oficiaza la piata, langa primaria din Rivas Vaciamadrid.

GETAFE

Slujba de Înviere va avea loc la ora 22:30 în Auditorio de Getafe situat la intersecția dintre Avenida de las Ciudades și Avenida de España.

LEGANÉS

Sluba de Înviere va avea loc la ora 22:30 pe Calle San Valeriano, 5, Leganés.

TOLEDO

Slujba de Inviere incepe sambata la ora 23:30 si se va sluji in Urbanización La Legua, Pabellon Deportivo, Calle Francisco de Villalpando, s.n. Toledo.