Enterprise Europe Network (EEN) este o rețea internațională rețea cofinanțată de Comisia Europeană în Catalonia condusă de ACCIÓ, Camera de Comerț din Barcelona și Consiliul General al Camerelor Cataloniei Are un buget de 4,5 milioane euro pe perioada 2022 – 600 pentru a promova inovarea, internaționalizarea și accesul la finanțare europeană pentru IMM-urile catalane În plus, EEN permite IMM-urilor să se conecteze cu companii din întreaga lume prin organizarea de sesiuni de networking la evenimente precum MWC sau Integrated Systems Europe (ISE). )
Rețeaua Enterprise Europe Network (EEN) va accepta mai mult de 5. 66 IMM-urile catalane în următorii trei ani în e Domeniile digitizării, durabilității și rezilienței. Este obiectivul principal al planului operațional 500 – – din EEN, o rețea internațională cofinanțată de Comisia Europeană (CE), care în Catalonia este condusă de ACCIÓ – agenția pentru competitivitatea companiei Departamentului de Afaceri și Muncă-, a Camerei de Comerț din Barcelona și a Consiliului General al Camerelor Cataloniei. De asemenea, are sprijinul PIMEC și al Camerei de Comerț Terrassa în calitate de membri asociați pentru diseminarea activităților și serviciilor rețelei. Noul plan operațional, care a fost prezentat marți oficialilor Comisiei Europene, are un buget de 4,5 milioane de euro până la 2022 pentru a promova inovarea, internaționalizarea și accesul la finanțare europeană pentru IMM-urile catalane ) Astfel, de exemplu, nodul EEN din Catalonia va furniza servicii către IMM-urile să-și conducă transformarea digitală prin încorporarea tehnologiilor legate de Industria 4.0, cum ar fi robotica, fabricarea aditivă, big data , inteligență artificială, realitate augmentată sau virtuală. De asemenea, va conduce proiecte de cercetare și dezvoltare și de inovare în afaceri pentru a dezvolta soluții tehnologice care să ajute la abordarea urgenței climatice și să faciliteze accesul la oportunitățile de achiziții publice inovatoare din întreaga lume.

. În domeniul internaționalizării, IMM-urile catalane vor putea accesa servicii de suport la export, management vamal, internațional consultanta juridica, instruire in internationalizare si diagnosticare. În plus, veți găsi asistență pentru găsirea de noi parteneri internaționali printr-o platformă partajată cu 420907 asistență pentru afaceri din 60 țări. De fapt, Enterprise Europe Network este, de asemenea, responsabilă pentru organizarea de rețele pentru conectați IMM-urile catalane cu companii internaționale în evenimente precum MWC sau Integrated Systems Europe (ISE). Pe pe de altă parte, EEN este principalul instrument pentru IMM-urile catalane pentru a accesa finanțare din fonduri europene precum Horizon Europe sau EIC Accelerator. În acest sens, 66% din companiile catalane care au capturat Green Fondurile Deal au beneficiat de sprijinul EEN, care a permis Cataloniei să fie al treilea teritoriu din Europa cu mai multe companii și entități care au acceptat să finanțeze acest program.

Urmărește-ne pe rețele ________________________________________________________________

Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat | Twitter @treballcat Facebook @acciocat Linkedin ACȚIUNE ACȚIUNEA Youtube Sursa: Rețeaua EEN va sprijini sustenabilitatea, digitalizarea și reziliența a peste 5 500 la 420907