Ministerul Transporturilor, Mobilității și Agendei Urbane lucrează în propriul plan de egalitate, printr-un diagnostic de gen pentru a studia mobilitatea ascendentă a lucrătoarelor sale pentru a le asigura accesul la formare în condiții egale.

Ministrul Transporturilor , Mobilitate și Agenda Urbană, Raquel Sánchez, a susținut că politicile feministe, care încearcă să construiască o societate mai democratică și mai egalitară, au un impact foarte pozitiv asupra societății, pe lângă faptul că reprezintă progrese în materie de drepturi și libertăți.La masa despre Talentul feminin în a IV-a Revoluție Industrială, desfășurată la Cercle d’Economia, Raquel Sánchez a subliniat că, deși companiile private au făcut progrese în ceea ce privește procentul de femei cu un prezența în consiliile de administrație, în funcții de conducere sau de conducere, această prezență continuă să fie anecdotic.

Raquel Sánchez și-a exprimat mândria că face parte din Guvernul cu cel mai mare număr de femei din istoria Spaniei și că a desfășurat un efort considerabil de implementare a schimbărilor de conducere și de consolidare a structurilor care duc la politici feministe.

Șeful Mitma a reamintit importanța timpului său în lumea administrația municipală în calitate de primar, căreia îi asociază două caracteristici fundamentale: empatia și apropierea. Datorită acestei viziuni locale, este posibil să ne concentrăm asupra oamenilor, care, potrivit lui Raquel Sánchez, trebuie să fie în centrul oricărei acțiuni politice.

) Ministrul a explicat că este important să oferim soluții care să reflecte societatea diversă și plurală pe care o avem, astfel încât provocările sociale pe care le ridică secolul XXI să fie abordate, concentrându-se eforturile pe adoptarea de măsuri bazate pe reflecție și fraternitate în rândul femei. În opinia ei, ar trebui să evoluăm către o societate în care să fie tot atâtea femei cât și bărbați care se concentrează pe orice profesie.

Politici de egalitate în Mitma În prezent, Ministerul Transporturilor, Mobilității și Agendei Urbane lucrează la propriul Plan de egalitate, printr-un diagnostic de gen pentru studiază mobilitatea ascendentă a lucrătorilor din minister, ceea ce asigură accesul la formare în condiții egale. Există și o Unitate de Egalitate care lucrează în coordonare cu Cabinetul Ministrului.

Sursa: Guvernul Spaniei – Raquel Sánchez susține că politicile feministe au un mare impact pozitiv asupra societății și presupun progrese în drepturi și libertăți 060522