ANCI

Ministrul Transporturilor, Mobilității și Agendei Urbane, Raquel Sánchez, în timpul prezentării anuale a Premiului Anci, care a avut loc la Madrid, a subliniat importanța ingineriei spaniole pentru atingerea unor niveluri mai ridicate de independență energetică și El a evidențiat-o drept cea mai bună expresie a mărcii Spaniei, pentru a ne face mai vizibili și mai apreciați în străinătate.

Raquel Sánchez, însoțită de rectorul Universității Politehnice din Madrid, Guillermo Cisneros, și de către președintele ANCI, asociația firmelor de construcții nelistate, Concha Santos, a fost însărcinată cu acordarea „Premiului ANCI 2021 la teze de doctorat” Inginerului civil al Universității din Cantabria, Carlos Barrera, pentru teza sa „Criterii de proiectare a amarajului sisteme în platforme eoliene plutitoare”.M Inistra a acordat, de asemenea, o mențiune de onoare inginerului civil al Universității Politehnice din Madrid, José Sánchez, pentru teza „Materiale eterogene pentru utilizare în nucleele de baraj de material liber”.

Dintre ambele studii, șeful Mitma a evidențiat că acestea exprimă siguranța construcțiilor în situații limită, precum și legătura acestora cu realitatea actuală, în sensul asigurării protecției mediului și garantării unor drepturi fundamentale care îmbunătățesc. democrația noastră.

Angajamentul lui Mitma de a investi în lucrări publiceRaquel Sánchez, în timpul discursului său, a subliniat că investiția în lucrări publice realizată de Guvern și, în special, de Mitma, nu s-a oprit cu pandemia și nici nu vrea să o facă acum din cauza războiului din Ucraina. În acest sens, în 500 execuția investițiilor Ministerului a crescut cu 8% și aceasta a fost inchis 500 cu mai multe investitii si cu oferte care le-au dublat pe cele ale anterioare an.

Această strategie a fost întărită de fondurile europene din Planul de redresare, care vor servi la accelerarea modernizării Spaniei, a tranziției ecologice, transformarea digitală și structurarea socială și teritorială.Șeful Departamentului a reamintit că, în colaborare cu Ministerul Tranziției Ecologice și Provocării Demografice, mai mult de sunt mobilizati. 17 milioane, dintre care Mitma se descurcă aproape 17.00 milioane, un sfert din fondurile pe care le va primi țara noastră, care mai mult de jumătate au fost deja transferate Acestea, licitate, fac parte din cereri de ajutor sau sunt în curs de execuție.

Raquel Sánchez a detaliat că Mitma, printre altele, dedică 6.200 milioane de euro pentru stimularea rețelei feroviare transeuropene și Cercanías; promovarea mobilității durabile cu încă 3.600 milioane pentru comunitățile autonome, Local Entități și companii; iar alte 5 milioane 500 sunt planificate în diferite operațiuni de regenerare urbană, reabilitarea energetică și în consolidarea unui stoc public de locuințe sociale.

Acest volum uriaș de investiții reprezintă o oportunitate pentru sectorul construcțiilor și un orizont de certitudine care, potrivit ministrului, trebuie să aibă un efect dinamic asupra economiei atât în ​​activitate, cât și în crearea de locuri de muncă.

Ca și în toate domeniile de competență ale acesteia. , ministrul și-a arătat sensibilitatea față de problemele sectorului în ceea ce privește creșterea materiilor prime și, prin urmare, este deja în vigoare regula care permite revizuiri excepționale ale contractelor în creșterea costurilor.

. )

Mai multe informații Site-ul Planului de Recuperare, Transf Formare și rezistență Sursa: Guvernul Spaniei – Raquel Sánchez subliniază importanța ingineriei spaniole pentru a atinge niveluri mai ridicate de independență energetică