Institutul Regional de Securitate și Sănătate în Muncă are toate pregătit pentru celebrarea celui de-al VI-lea Congres al său de Prevenire a Riscurilor Ocupaționale. Acest Congres, care va avea loc în Fabrica Regală de Tapiserie pe 16 și 17 din noiembrie, va coincide cu 23 aniversarea creării IRSST prin lege 17/, din 19 din noiembrie.

Pentru a comemora această aniversare, a fost pregătit un congres care reunește experți din diferite domenii ale PRL. Companii, sindicate, instituții și organizații vor fi prezente la acest forum care urmărește să analizeze situația actuală a securității, sănătății și bunăstării în muncă a lucrătorilor.

Prin mese rotunde, conferințe, discursuri principale, ateliere practice și panel de experți, vor fi prezentate diferite subiecte legate de prevenire. Astfel, pe parcursul celor două zile ale acestui eveniment, analize, studii și reflecții asupra Perspective și progrese în psihosociologie aplicată în prevenirea riscurilor profesionale, Limba tăcută: schimbare culturală , Necesitatea de a avea grijă și de a proteja oamenii, Strategii pentru a garanta diversitatea și talentul, Tranziția ecologică și prevenirea riscurilor profesionale , Mersul către coordonarea activităților de afaceri eficiente și Cancer profesional: detectarea, notificarea și bunele practici.

Puteți asista si la explicatii teoretico-practice care vor fi lansate in cadrul atelierelor de prevenire a AMS, protectia individuala a mainilor, mobilizarea pacientului, interventie psihosociala. oficial, condiționare fizică pentru lucrul manual, educație vocală, analiza benzii de rulare a mâinii, siguranța rutieră cu realitate virtuală și analiza benzii de rulare a mâinii.

Onda Madrid, prin Madrid Programul Directo găzduit de Nieves Herrero, își va transfera emisiunea zilei 16 către Royal Tapestry Factory pentru a putea spune în direct ce se întâmplă în Congres. În plus, toată activitatea va putea fi urmărită prin streaming prin intermediul paginii web https://event .vicongresoprlmadrid.com/ .

Sursa: Comunitatea Madrid – Pregătit pentru al VI-lea Congres pentru Prevenirea Riscurilor Ocupaționale al Comunității Madrid