constructor_interogări 08 Mai 05:

eveniment_notă Notă Comunicat de presă ) Comisia de urbanism Terres de l’Ebre aprobă modificarea de planificare a transformării amenajărilor dezafectate ale Cooperativei Agricole într-un stâlp de utilaje pentru vârstnici () Comisia de amenajare a teritoriului Terres de l’Ebre, prezidată de directorul general de Amenajare a Teritoriului și Urbanism, Agustí Serra, a aprobat astăzi o modificare a planificării municipale din Caseres (Terra Alta) pentru a transforma instalațiile dezafectate ale Cooperației Agricole într-un centru de zi și reabilitare și două locuințe pentru bătrâni.

Vechea navă a Cooperativa este situată la colțul Carrer Generalitat, Cavallet i de la Palla în orașul Caseres. Are o suprafață de 99 m 2 si a fost achizitionat de catre Consiliul Local cu intentia amplasarii primului pol de facilitati pentru batrani din municipiu.

Pentru aceasta, a promovat o modificare în Planul de Urbanism Municipal (POUM) pentru modificarea calificării terenului, trecerea de la zona industrială la dotări comunitare, sănătate și îngrijire și locuințe. Aceste tipuri de locuințe au servicii comune și oferă cazare temporară pentru anumite grupuri, în acest caz, bătrâni. 1 Atașamente () Sursă: A aprobat planificarea construirii unui centru de zi și a două cămine pentru bătrâni în Caseres 421712