#Madrid –

TREI MEDICI DINTRE FINALIȘTI CEI CEI MAI RESPONSABILI MEDICI

Spitalul Universitar 12 de Octubre din Comunitatea Madrid a fost distins drept cel mai bun spital spaniol în managementul sănătății în prima ediție a Premiilor MERCO-Health Observatory, iar trei dintre specialiștii săi au fost finaliști ca cei mai prestigioși medici din țară. în diferitele lor specialități. MERCO-Obs recunoaște cele mai reputate proiecte de sănătate, spitale și medici din țară, rezultatul unei evaluări efectuate de Monitorul Reputației în Sănătate la care au participat 110 spitale, peste 4.300 de medici din 21 de specialități diferite și peste 100 de directori de companie. . din sectorul sănătăţii.

Conducerea spitalului din 12 de Octubre se remarcă, potrivit organizatorilor, prin indicatorii excelenți în calitatea îngrijirii, cercetării și predării, precum și pentru eficiența maximă. Acest succes este rezultatul angajamentului, efortului și dăruirii tuturor profesioniștilor săi, care în fiecare an plasează acest spital printre cele mai bune 100 de centre de sănătate din lume și printre cele mai bune cinci din țară.

El Spitalul 12 octombrie este un centru de asistență medicală publică specializat în Comunitatea Madrid, o referință națională și internațională pentru numeroase procese extrem de complexe și pentru unități medicale multidisciplinare dedicate îngrijirii pacienților adulți și copii.

În prezent, acest spital din Madrid este cufundat într-un proiect cuprinzător de renovare la 360º a întregii sale infrastructuri, care include construcția și punerea în funcțiune a noii clădiri a spitalului, a cărei finalizare este programată pentru luna decembrie a acestui an. Această acțiune va face din acesta primul spital din Comunitatea Madrid care va avea toată infrastructura complet renovată.

Finalist la majoritatea medicilor de renume

Doctorii Luis Paz-Ares, șefa Serviciului de Oncologie Medicală, Patricia Carreira, șefa Secției Reumatologie, și Alfredo Rodríguez Antolín, șeful Serviciului de Urologie, de la Spitalul 12 de Octubre, au fost finaliști la categoria celor mai prestigioși medici din Spania. Cariera sa profesională și de cercetare în studiul, diagnosticarea și tratarea pacienților cu cancer, boli inflamatorii și, respectiv, afecțiuni medicale și chirurgicale ale sistemului urinar, precum și participarea sa la un proces de personalizat, sigur, cuprinzător, continuu și apropiat. îngrijire, îi plasează printre cei mai buni din țară.

Sursa: Comunitatea Madrid – Pe 12 octombrie, cel mai bun spital spaniol în managementul sănătății de către Monitorul reputației în sănătate și Observatorul Sănătății