Parcul Natural Delta Ebrului a lansat un concurs de idei pentru promovarea mobilității durabile. Aceasta este inițiativa ENCYCLE CHALLENGE , care face parte din proiectul european Interreg MED INCIRCLE și care constă într-un concurs de idei inovatoare , inițiative private și publice, legate de cicloturismul și mobilitatea durabilă, întotdeauna legate de utilizarea bicicletelor și în cadrul deltei Ebrului.

Inițiativa își propune să evidențieze și să ofere vizibilitate tuturor ideilor și propunerilor de antreprenori, afaceri sau produse noi legate de ciclism și mobilitatea durabilă, pentru a face publice ultimele inovații în echipamente și tehnologie, și pentru a arăta inițiativele cetățenești legate de proiectele de mobilitate cu bicicleta, precum și inițiativele entităților publice în domeniul ciclismului și în zona deltei.

Puteți participa la concurs până la 31 mai. Există două categorii, una dedicată inițiativelor private și cealaltă inițiativelor publice. Cele mai bune trei propuneri publice vor primi o diplomă de recunoaștere și diseminare de către proiectul european Interreg MED INCIRCLE. Propunerea câștigătoare la categoria inițiativă privată va primi drept premiu o bicicletă. Câștigătorii locurilor doi și trei vor primi un premiu constând în 31 și respectiv kilograme de orez delta de calitate.

Juriul, format din Xavier Cazorla, de la EleMents-Muntanyes d’idees, Nil Àlvarez de la EURECAT și Paula Ramírez, de la Consiliul Județean Montsià, va evalua calitatea, inovația, sustenabilitatea și universalitatea proiectelor. Câștigătorii vor fi anunțați pe 3 iunie.

Sursa: Delta de l „Parcul Natural Ebre deschide un concurs de idei pentru promovarea mobilității durabile