Agenți ai Poliției Generalității – Mossos d’Esquadra ai secției de poliție din Lleida dubă a arestat miercurea trecută un bărbat de 40 ani, în calitate de presupus autor al unei infracțiuni de furt cu violență și intimidare. În jurul 17. la ore ale aceleiași zile, Mossosi au fost alertați cu privire la un jaf într-un supermarket de pe Carrer Sant Joan de Mata din Lleida. Potrivit avertismentului, un individ a trecut prin cutia cu diverse produse și a scos brusc o armă de foc scurtă și a intimidat casierul cerând încasarea.

. La fața locului s-au deplasat rapid două patrule, care făceau un dispozitiv preventiv de tâlhărie în cartierul Cappont, care l-au arestat pe presupusul hoț, care se afla încă în interiorul magazinului. Când l-au căutat, au găsit în buzunar un pistol mic, care era de fapt o brichetă care se prefăcea a fi un pistol.

Ajunși la secțiile de poliție, agenți ai Unității de Investigații Lleida au găsit indicii că l-au legat pe deținut de alte trei jafuri. Acestea au fost săvârșite pe 8, 11 și din iulie, în unităţi comerciale din raionul Cappont.

Toate magazinele erau din produse de ‘ alimente. În două cazuri i-a amenințat pe muncitori cu un pistol, iar în altul a mânuit un cuțit, pentru a fura banii care se aflau în zona cutiei.

Deținutul, cu antecedente în incidente similare, a fost dus ieri la instanța de anchetă în funcții de gardă din Lleida care i-a decretat intrarea în închisoare.

Zona de comunicare Lleida, 17 de iulie 2022 Sursa: Mossosi d ‘Esquadra arestează un bărbat care tocmai făcuse un jaf într-un supermarket din Lleida cu un pistol simulat