Ministrul Drepturilor Sociale, Violant Cervera, a participat astăzi la cel de-al 5-lea Târg de Miere de la Riner, unde a înmânat al 5-lea Premiu L’Abella Rinerenca lui Antoni Fernández, medicului generalist al orașului. Premiul a recunoscut angajamentul, profesionalismul și apropierea medicului, și mai ales sprijinul și atenția pe care munca sa le-a oferit în cele mai grele momente ale pandemiei oamenilor din Riner. Acest lucru a fost subliniat de ministrul și primarul orașului Riner, Joan Solà, în cadrul ceremoniei de predare, care a avut loc la Primărie. Cervera a semnat Cartea de Onoare a Primăriei, însoțită de consilieri.

La miezul dimineții, consilierul a vizitat expoziții și tarabe la Târg, care își propune să promoveze produsele alimentare locale și, mai ales, produse derivate din apicultură, pentru a veni în sprijinul producătorilor și apicultorilor din zonă și a aduce produsele acestora mai aproape de public. De remarcat este și amplasarea târgului în ansamblul arhitectural al Miracolului, care este promovat ca destinație turistică.

de către familiile lui Riner în solidaritate cu Ucraina, inclusiv preparate precum clătitele cu miere . Nalysnyky ) și supă Borș , făcută cu sfeclă, cartofi, morcovi, varză, ceapă și carne și condimentată cu smântână și mărar.

Sursa: Ministrul Cervera vizitează Târgul Mierii Riner și prezintă L’Abella Premiul Rinerenca