#Madrid –

A PREZAT PREMIILE CONCURSULUI III DE DESEN PENTRU COPII

În această vară, Conducerea Asistenței Primare din Comunitatea Madrid a prezentat premiile pentru cel de-al III-lea Concurs de Desen pentru Copii despre Igiena Mâinilor, organizat anual de Aria de Proces și Calitate pentru a sărbători Ziua Mondială a Igienei Mâinilor, instituit de Organizația Mondială a Sănătății în luna mai. 5. Câștigătorii au fost doi băieți și două fete, de la Centrul de sănătate Los Fresnos din Torrejón de Ardoz, Centrul de sănătate Adelfas din Madrid, Clinica Villamanrique del Tajo și Clinica Infante Don Luis de Borbón din Boadilla del Monte. Concursul a distins două premii de două categorii: de la 4 la 7 ani și de la 8 la 12 ani.

Ca și în edițiile precedente, au participat minori din centrele de sănătate aparținând tuturor direcțiilor de Asistență Primară, adică din zonele teritoriale în care se află centrele.

Înmânarea diplomelor a avut loc în centrele și cabinetele de sănătate ale minorilor premiați, cu asistența directorilor de îngrijire, a managerilor de igiena mâinilor și a membrilor echipelor de conducere a aparatelor de Asistență Primară.

Obiectivul acestui concurs este de a sensibiliza populația și profesioniștii înșiși, care promovează concursul în rândul copiilor lor, despre importanța efectuării corecte a igienei mâinilor și impactul asupra sănătății al acestei practici care și-a demonstrat eficiența pentru prevenirea infecțiilor. asociate cu îngrijirea sănătăţii.

Criteriile aplicate pentru selecția celor mai bune lucrări au fost relevanța pentru obiectiv, creativitate și originalitate în interpretarea temei precum și în compoziția desenului, calitatea execuției și impactul vizual.

Criteriile aplicate pentru selecția celor mai bune lucrări au fost relevanța pentru obiectiv, creativitate și originalitate în interpretarea temei precum și în compoziția desenului, calitatea execuției și impactul vizual.

Deasupra acestor rânduri este fotografia ceremoniei de premiere către Sofía Suárez Merino, unul dintre câștigătorii categoriei 8-12 ani, la Clinica Infante Don Luis de Borbón din Boadilla del Monte.

Sursa: Comunitatea Madrid – Managementul Asistenței Primare premiază copiii pentru desenele lor pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la igiena mâinilor