Lycamobile, lider mondial in apeluri internationale low cost, a confirmat oficial pozitia de cel mai mare MVNO in Spania, conform cifrelor anuale raportate de catre Comisia de piata (CMT), informeaza compania.

Autoritatea nationala de reglementare (ANR) a sectorului de telecomunicatii, a anuntat rezultatele din 2011 pentru operatorii din Spania, in raportul sau anual pentru T4, ceea ce confirma pozitia Lycamobile ca lider, cu 18% din piata MVNO. Lycamobile a realizat acest succes in mai putin de 2 ani de la lansarea sa, condusa de o marca puternica, oferte valoroase, servicii de inalta calitate si o ampla distributie de vanzare cu amanuntul.

Lycamobile SIM, a lansat propunerea sa de „pay as you go” de apeluri internationale pe piata spaniola in 2010 si de atunci a crescut cu 800%, capturand mai mult de 640.000 de clienti in 2011.

Lycamobile, prin oferte atractive, asigura posibilitatea ca o gama larga de comunitati internationale sa fie capabilasa pastreze legatura cu prietenii si familia din intreaga lume. Subaskaran Allirajah, presedintele Lycamobile comenteaza: „Ca un lider global in lumea de apeluri internationale low cost de la telefonie mobila suntem foarte multumiti de succesul realizat in Spania intr-un an. Am avut un start bun intr-o piata foarte competitiva si acum avem peste 301 angajati in Spania, cu o retea de distributie de mai mult de 200.000 de puncte de vanzare cu amanuntul si puncte de service. Suntem increzatori ca afacerea noastra va creste si pe viitor si speram sa putem spunemultor clienti un Bun venit in familia Lycamobile! Intr-un viitor apropiat„.

Milind Kangle, CEO al Lycamobile, a declarat: „Pentru a mentine pozitia de lider pe piata MVNO, Lycamobile va continua sa investeasca in Spania pentru a se asigura ca ai nostri clienti pot sa pastreze legatura cu prietenii si familia in aceste vremuri de austeritate. Cu Lycamobile Spania avem oferte pentru toata lumea, oferind tarife reduse, de la 1 cent pe minut in Romania, China, Turcia, Hong Kong, India, Singapore si Pakistan, apeluri gratuite nelimitate de pe Lycamobile pe Lycamobile si 50% de credit gratuit in plus pentru fiecare reincarcare„. Vizitati www.lycamobile.es pentru a citi termenii si conditiile.