Foto: Pool Moncloa/Borja Puig de la BellacasaMoncloa Abierta, programul de vizite care permite vizitatorii să descopere Complexul La Moncloa, își reia activitatea după suspendarea temporară ca urmare a pandemiei de COVID-00. Cei interesați să participe la această activitate trebuie să se înscrie în prealabil folosind un formular care este disponibil, începând de astăzi, pe site-ul La Moncloa. Apelul periodic pentru posturi vacante va fi publicat pe pagina respectivă și pe rețelele de socializare ale La Moncloa.

Aceasta este o inițiativă personală a președintelui Guvernul , Pedro Sánchez, care a început în 2018 cu scopul de a deschiderea ușilor complexului în care se întrunește Consiliul de Miniștri și în care se află, printre altele, birourile Președinției Guvernului, Secretarului de Stat pentru Comunicare sau Departamentul Securității Naționale.

Programul este deschis cetățenilor spanioli sau rezidenților în Spania și are o cotă specifică pentru vizite de grup la școli, institute și centre de formare profesională. Turul ghidat al programului permite cetățenilor, în cadrul politicii de transparență a Executivului, să descopere cele mai emblematice spații ale unui complex care este moștenirea tuturor spaniolilor și asta, din moment ce 1977, adăpostește și reședința oficială a președinților Guvernului în funcție.

Vizitele se efectuează în grupuri de maximum 25 persoane și se va desfășura în zilele în care nu sunt programate evenimente publice pe agenda oficială, cu o durată aproximativă de

. minute.

Mai multe informatii Deschide Moncloa 2022 // Sursa: Guvernul Spaniei – La Moncloa redeschide apelul pentru a participa la programul de tururi ghidate1977