#Madrid –

În această a VI-a ediție, Institutul Regional de Securitate și Sănătate în Muncă (IRSST) din Comunitatea Madrid a premiat în diferitele sale categorii companii care se remarcă prin „bune practici pentru coordonarea eficientă a activităților preventive”.

Institutul Regional de Securitate și Sănătate în Muncă din Comunitatea Madrid tocmai a anunțat câștigătorii Recunoașterilor și Mențiunilor în Prevenirea Riscurilor Ocupaționale 2023. În acest VI apel, premiile sunt dedicate coordonării activităților de afaceri (CAE) și, deci la mijloacele care trebuie stabilite in cautarea unui echilibru adecvat intre securitatea si sanatatea lucratorilor si flexibilitatea in aplicarea reglementarilor de catre firme pentru a influenta reducerea accidentelor.munca.

La categoria companii sau entități cu o forță de muncă de peste 50 de muncitori, premiul I a revenit lui John Deere Ibérica, SA, în acest domeniu, mențiuni speciale au fost acordate lui Mahou San Miguel și Culmia. Între timp, premiul I pentru entități sau companii cu până la 50 de angajați a fost acordat Sicore, SL

În plus, Comunitatea Madrid, prin IRSST, acordă Mențiune de Onoare Agenției de Securitate și Situații de Urgență Madrid 112, pentru activitatea sa de a garanta investigarea rapidă și eficientă a infracțiunilor împotriva vieții, sănătății și integrității fizice a lucrătorilor, astfel realizându-se reducerea cauzelor care le-au generat.

Aceste premii, care vor fi prezentate în cadrul unui eveniment public în lunile următoare, răspund angajamentului reprezentat de al VI-lea Master Plan pentru Prevenirea Riscurilor Ocupaționale al Comunității Madrid 2021-2024 de a sprijini noi inițiative care vizează promovarea îmbunătățirilor în domeniul muncii. conditii.

Puteți consulta toate informațiile din Pagină web sau accesați buletin unde sunt anunțați câștigătorii.

Sursa: Comunitatea Madrid – IRSST anunță câștigătorii la Recunoașterile și Mențiunile în Prevenirea Riscurilor Ocupaționale 2023