Noaptea și Madridul sunt sinonime cu distracția; dar, dacă asezonăm acest binom cu ingrediente precum vara, în aer liber și cinema, planul este garantat. Și este că Madridul miroase a vară. Miroase a grădini, parcuri, terase, festivaluri. Miroase a tapas, după-amiezi și nopți nesfârșite… Și ca și cinema, Madrid miroase și are gust de cinema.

Iubitorii artei a șaptea au ocazia să o analizeze dintr-o perspectivă diferită și inovatoare în parcul Becului. Tăcerea din teatru s-a terminat, pentru că Veranos de la Villa cu Cinema Caliente dă o întorsătură șocantă conceptului deja dezgustător de cineforum. O revoluție cu drepturi depline care amintește de copilărie pentru mulți, când cinematograful de vară a devenit momentul zilei pentru a discuta cu prietenii, a râde cu vecinii și a savura filme bune între pipe, floricele sau un sandviș.

Pentru că Cine Caliente pretinde recuperarea a ceva foarte al nostru, acel cinema de altădată, interactiv, cu publicul dându-și cu părerea, împărtășind impresii sau aruncând comentarii în timpul proiecției. Spectatorii, astfel convertiți în critici, se cufundă într-o seară animată cu muzică, umor, discuții și gustări, conduse de maeștri de ceremonii cu totul speciali pentru fiecare ocazie.

Movierecord. Dacă l-ai citit cântând, acest plan este cu siguranță pentru tine. Și dacă nu, de asemenea. Pentru că Cinema Caliente este un apel la distracție la prețuri accesibile, potrivit pentru toate buzunarele și publicul și ideal pentru a învinge căldura nopților de iulie și august.

O propunere care nu poate fi respinsă

Deci, pe parcursul lunilor de Iulie și august, întotdeauna la 11: 00 h, iar pentru un preț de cinci euro, este inaugurat, sub o perspectivă actuală și diferită, mâine 07 din iulie, această revenire la cinematograful colectiv și de cartier, cu peli, Marisol spre Rio (Fernando Palacios, 1963). În prima sesiune a ciclului curatoriat de La Juan Gallery, jurnalista Rosa Belmonte invită privitorul să vadă acest clasic care a captivat cu adevărat diferite generații, cu tăieturi succesive pentru a amuza proiecția cu comentarii, analize, muzică… Rezultatul pretinde filmul ca o piesă unică de artă vie. Divertismentul muzical va fi asigurat de Rigo Pex, mai cunoscut ca MENEO, muzicolog, interpret și prezentator guatemalean.

The din iulie, ciclul va trece în revistă cu atenție un alt film cu cele mai mari încasări la acea vreme , Diavolul poartă Prada (David Frankel, 2001). Umorul și muzica vor reveni într-o seară în care designerul Eduardo Navarrete (Maestros de la Costura), va împărtăși publicului răsturnări și analize neașteptate despre un film pe care trebuie să-l facă. vezi multe cu profesia lui. Divertismentul muzical va fi oferit de Gela, un nume de referință în viața de noapte din Madrid, clubbing și underground. O atmosferă învăluitoare și autentică va face restul. Fără îndoială, acesta este un film care merită savurat din nou dintr-o altă perspectivă. Și acesta este nimeni altul decât cel susținut de Cine Caliente.