#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i-a primit astăzi, la Real Casa de Correos, sediul Guvernului autonom, pe ministrul președinte al Regiunii Bruxelles, Rudi Vervoort, și pe secretarul de stat, Ans Persoons, în cadrul relațiilor instituționale pe care Executivul de la Madrid le întreține cu reprezentanții politici străini și diplomații. Obiectivul întâlnirii, la care a participat și ministrul Președinției, Justiției și Administrației Locale, Miguel Ángel García Martín, a fost acela de a afla despre progresele care se înregistrează în ceea ce privește digitalizarea, turismul și investițiile străine în ambele regiuni.

Peste 3.000 de cetățeni belgieni și-au stabilit reședința în Comunitatea Madrid și companii importante din această țară din sectorul farmaceutic precum UCB sau sectorul fintech precum Money Oak, au, de asemenea, sediul la Madrid.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso se întâlnește cu ministrul președinte al Regiunii Bruxelles și abordează proiectele sale de digitalizare și turism