#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a prezidat astăzi, la Poșta Regală, inaugurarea celor nouă noi consilieri ai guvernului regional, echipă cu care vrea să facă „cel mai bun Madrid din istorie recent” . „Un Madrid din ce în ce mai liber, prosper, uman, fericit și, ca întotdeauna, în slujba Spaniei”, a indicat el.

Astfel, ministrul Președinției, Justiției și Administrației Locale, Miguel Ángel García; ministrul Economiei, Finanțelor și Ocupării Forței de Muncă, Rocío Albert; Digitalizare, Miguel López-Valverde; Educație, Știință și Universități, Emilio Viciana; Locuințe, transport și infrastructuri, Jorge Rodrigo; Sănătate, Fatima Matute; Mediu, Agricultura și Interne, Carlos Novillo; Tineret Familie și Afaceri Sociale, Ana Dávila; și Cultură, Turism și Sport, Mariano de Paco.

Toți, a subliniat Díaz Ayuso, „reprezintă adevărata Spanie, pregătită riguros și lucrând conștiincios, ne așteptând la mai multă recunoaștere decât o muncă bine făcută”. Sunt profesioniști „care și-au câștigat respectul și cea mai înaltă considerație în fiecare dintre domeniile lor”. „Și se află în cel mai bun moment al vieții lor pentru a se dedica experienței lor la dispoziția tuturor madrilenilor”, a subliniat el.

Șeful Executivului regional a indicat că știe că fiecare dintre membri este dispus să dea tot ce este mai bun din ei înșiși „pentru a face din provocările ambițioase în realitate” la care s-a angajat Guvernul. „Și sper că au sprijinul necesar în acești ani care ne așteaptă, care vor fi pe cât de incitant, pe atât de grei”, a adăugat el.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso prezintă noul Guvern cu care vrea să facă „cel mai bun Madrid din istoria recentă”