#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a prezidat astăzi cea de-a VII-a ediție a Premiilor de Gastronomie acordate de Academia de Gastronomie din Madrid pentru a recunoaște „excelența mâncării bune din regiune”. La evenimentul, desfășurat la Real Casa de Correos, sediul executivului regional, Díaz Ayuso a revendicat un sector care este „cultură, tradiție, avangardă și marca Spaniei” și a înmânat premiul pentru cel mai bun restaurant lui Ugo Chan, de la bucătarul Hugo Muñoz, cu o stea Michelin, care îmbină bucătăria japoneză cu cea spaniolă.

„Din ce în ce mai mulți oameni călătoresc pentru simplul fapt de a face o rezervare la un restaurant și în Madrid o poți face bucurându-te de preparate simple sau complexe, unde arome din ce în ce mai exotice sunt amestecate cu produse locale, produse locale cu rețete străvechi cu arome noi. . Niciodată până acum oamenii nu au mâncat ca acum la Madrid și Madridul nu a avut niciodată gust ca lumea întreagă”, a spus președintele, subliniind „acest mod de a inova, de a perfecționa în fiecare zi, de a surprinde cu localuri din ce în ce mai frumoase, cu meniuri mai originale și atmosfere.” atât de speciale.”

Acest eveniment a recunoscut patru bucătari pentru o viață de serviciu în această activitate: Paco Ron (Viavelez), Félix Colomo (La Posada de la Villa) și Juanjo López (La Tasquita). În plus, Roberto Jiménez (Zalacaín) a câștigat cel mai bun regizor de cameră. La categoria somelier i-a revenit Israel Ramírez, de la Restaurantul Saddle. La Piperna a fost distinsă în secțiunea Bucătărie Internațională, în timp ce Regionala a fost premiată La Manduca de Azagra. Soldaditos de Pavía, de la Casa Labra, a luat Farfuria Tradițională, iar Produsul din Madrid a mers la Garbanzo lui Daganzo. Barul Tradițional a mers la Bodegas Rosell, în timp ce Barurile și Băuturile la Dry Bar 1862. La Wines and Spirits, Berria Wine Bar a fost câștigător, Restaurantul Since 1911 a făcut același lucru ca Cea mai bună propunere inovatoare, iar La Duquesita a a obținut recunoașterea pentru cea mai remarcabilă Patiserie.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso prezidează cele VII Premii Gastronomie, susținând un sector care este „tradiția, avangarda și marca Spaniei”