#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a asistat astăzi la Palatul Cibeles din capitală la ceremonia de prezentare a Distincțiilor de Onoare ale orașului Madrid cu ocazia festivalului San Isidro, alături de primarul José Luis Martínez- Almeida, unde scriitorul Luis Mateo Díez a fost recunoscut ca fiu adoptiv al orașului.

Cei premiați cu Medalia de Onoare în acest an au fost Comunitatea Evreiască din Madrid, clubul de fotbal Rayo Vallecano și istoricul Carmen Iglesias. La rândul său, Consiliul Local a recunoscut cu Medalia de Onoare agenția de presă Servimedia, Poliția Națională și Municipală, Garda Civilă, Asociația Spaniolă de Scleroză Laterală Amiotrofică (ADELA), Fundația Toro de Lidia, fostul consilier al Consiliul Local din Madrid Carmen Añón, Asociația Bucătarilor și Patiserii din Comunitatea Madrid (ACYRE), femeia de afaceri și bucătăreasa Cristina Oria, grupul muzical Hombres G, Telefónica, proprietara galeriei de artă Juana de Aizpuru, San Ginés y Magazinul de ciocolată Jesús Suso Garzón Heydt (postmortem).

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso, la ceremonia de prezentare a Distincțiilor de Onoare ale orașului Madrid cu ocazia festivalului San Isidro