#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, se va afla în Israel săptămâna viitoare pentru a intensifica relațiile cu țara și pentru a continua să atragă investiții străine în regiune, arătându-și capacitatea de a găzdui proiecte și de a face schimb de cunoștințe în diferite întâlniri pe care le-a avut. programat cu lideri politici și oameni de afaceri.

Luni, după ce a vizitat Centrul Mondial pentru Comemorarea Shoah din Ierusalim, unde va face o ofrandă florală, Díaz Ayuso se va întâlni cu președintele Israelului, Isaac Herzog, întâlnire în care ministrul Economiei, Finanțelor și Ocupării Forței de Muncă. va participa, de asemenea, Javier Fernandez-Lasquetty. Președintele își va transmite intenția de a continua creșterea relațiilor cu această țară și va oferi Madridul drept „casă” comunității evreiești, al cărei caracter antreprenorial s-a remarcat mereu.

La fel, printre întâlnirile pe care Díaz Ayuso le va ține la Ierusalim, se numără întâlnirile cu ministrul Economiei, Nir Barkat; sau cel al Agriculturii și Zonelor Rurale, Avraham Dichter. Pe parcursul celor două zile de călătorie, o delegație va fi prezentă și cu membri ai Invest in Madrid, CEIM și Camera de Comerț și Industrie a Comunității Madrid cu scopul de a promova schimburile de afaceri și comerciale.

Această călătorie se adaugă celor pe care președintele Madridului le-a făcut recent – ​​SUA, Portugalia, Franța, Italia sau Belgia – pentru a promova investițiile în regiune și a stabili acorduri de colaborare cu guverne precum Ille de France (Paris), Lisabona sau Miami. . Comunitatea Madrid reprezintă în prezent până la 73,5% din totalul investițiilor străine care sosesc în Spania și este locomotiva economică a țării.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso călătorește în Israel pentru a consolida legăturile și pentru a continua să atragă investiții străine în Comunitatea Madrid