#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a adus astăzi un omagiu celor doi gardieni civili uciși vineri în Barbate în timp ce efectuau sarcini de supraveghere maritimă, când încercau să intercepteze o barcă de trafic de droguri. Însoțită de restul membrilor Consiliului de Guvernare regional, ea a păstrat un minut de reculegere în memoria agenților decedați, într-un eveniment care a avut loc la ușa principală a Poștei Regale, sediul Președinției Executivului regional. , în care au fost interpretate și Lascia Ch’io Pianga de Händel și imnul național.

Înainte de a participa la această recunoaștere, Díaz Ayuso a lăudat munca „atâtor agenți care își dau viața pentru alții și care lucrează în condiții foarte dificile”. „Știind cum au fost uciși, cu ce cruzime și bătaie de joc ne face pe toți pentru o clipă să ne punem la locul lor și să recunoaștem munca pe care Forțele Armate și Forțele și Corpurile de Securitate o fac pentru toți spaniolii”, a subliniat el.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso aduce un omagiu gardienilor civili uciși în Barbate și laudă „atâția agenți care își dau viața pentru alții”