– Primul camion al Generalitati cu destinatia Ucraina a plecat in aceasta seara din centrul logistic din Ciutat de la Llum amb 33 paleți de ajutor umanitar

Primul camion al Generalității care s-a îndreptat spre Ucraina a fost în seara acestei sâmbătă, 19 de març, de la centrul logistic din Ciutat de la Llum amb 33 paleți pentru ajutor umanitar. Expedierea, de tonuri 33, este formatată în principal pentru produse alimentare și de igienă și va fi destinată „hubului” Slovaciei.

Transferul restului ajutorului pe care centrele logistice îl oferă către Valencia, Alacant și Castelló se va face în mod eșalonat din cauza prăbușirii drumurilor din zonă, i Distribuția a materialului beton pentru ambaixada va fi o prioritate, care va fi mutat în locația sigură agreată de guvernele țărilor limitrofe cu Ucraina, Polonia, România și aceeași slovacă, cu bazele ONGD-urilor, și ambaixada d. ‘Această țară.

În acest moment, Generalitati ceai mai mult de 1.200 paleți la Fira de València; 720, la Ciutat de la Llum, și câteva mai mult decât 720, la Castelló.

Directorul general de coordonare și dialog social, Zulima Pérez, a mulțumit pentru implicarea cetățenilor și a companiilor din Comunitatea Valenciană: „Le mulțumim oamenilor care, în mod individual, prin orașul lor consiliilor și cu coordonarea FVMP au colaborat la campania de rechemare”.

Pérez s-a referit și la companiile din Comunitate, care „vor dona milionul de materiale în timpul pandemiei și acum au apelat la fer”.

Per seua, Ministerul Transparenței, prin secretarul regional pentru Cooperare Democratică și Calitate, Toñi Serna, a reamintit importanța de a fi informat despre procesul de donație prin canale oficiale precum GVA Oberta.

Informații pe site-ul GVA Oberta

Pe site-ul GVA Oberta ( consultați aici ) oferim o listă de organizații bazate pe Comunitatea Valenciană și înregistrate în Registrul agenților de cooperare din Valencia care lucrează în domeniu, iar ceea ce este se va actualiza periodic.