#Madrid –

Comunitatea Madrid va explora modalități de colaborare cu Consiliul Local Brunete pentru a îmbunătăți îngrijirea publică a sănătății pentru cei peste 11.000 de locuitori ai săi. Acest lucru a declarat astăzi ministrul Sănătății, Fátima Matute, după întâlnirea pe care a avut-o cu primara acestui oraș, Mar Nicolás. Acest municipiu are în prezent un cabinet medical local, care are în jur de cincisprezece profesioniști din domeniul sănătății, precum și un serviciu de moașă, fizioterapie și sănătate orală.

„Aceste resurse garantează oamenilor din Brunet o atenție deosebită și cea mai înaltă calitate. Dar dorim să continuăm să îmbunătățim ceea ce este cel mai mare bun public pe care îl avem. Vindecarea noastră. Un obiectiv pe care ambele administrații îl împărtășesc”, a spus Matute, care a amintit că „în Comunitatea Madrid avem un Plan de șoc dotat cu 10 milioane de euro cu care urmează să remodelăm 255 de centre de sănătate. În plus, în următorii ani vom demara 34 de noi dotări de acest tip”.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea va explora modalități de colaborare cu Consiliul Local Brunete pentru a îmbunătăți îngrijirea sănătății pentru cei peste 11.000 de locuitori ai săi.