#Madrid –

Comunitatea Madrid va începe următorul an școlar 2023/24 pe 6 septembrie, care se va încheia pe 21 iunie. Pe etape de învățământ, în data de 6 vor începe Școlile Infantile, Casele Copiilor (0-3 ani), școlile de Învățământ Infantil și Primar, Învățământul Special și Centrele Integrate de Muzică Artistică și Învățământ Primar, iar pe 7 septembrie vor fi începute. data de începere pentru Învățământul Secundar Obligatoriu, Bacalaureat, Formare Profesională și Centrele Integrate de Învățământ Muzical Artistic și ESO.

La rândul lor, conform calendarului școlar al cursului următor, pe 11 septembrie își vor începe elevii Conservatoarelor Profesionale de Muzică și Dans, Școlilor Oficiale de Limbi străine și anul II al ciclurilor de Arte Plastice și Design. activitatea şcolară.a Şcolilor de Artă. În fine, centrele de Educație pentru Adulți vor face acest lucru pe 18 septembrie și anul I al ciclurilor de Arte Plastice și Design pe 21 a aceleiași luni.

Sărbătorile de Crăciun vor începe pe 23 decembrie, iar cursurile se vor relua pe 8 ianuarie, în timp ce perioada non-școlară de Paște se va desfășura între 23 și 31 martie 2024. Pe 12 octombrie, 1 noiembrie 6 și 8 noiembrie 2023 vor fi festivități generale. . De asemenea, vor fi și non-școlari în 13 octombrie, 7 decembrie 2023, precum și în 22 și 23 februarie, 22 martie, 1 aprilie și 3 mai 2024.

Cursul se va încheia pe 31 iulie în ciclul I de Învățământ Infantil și pe 21 iunie în ciclul II de Învățămînt Infantil, Primar, Special, ESO, FP, Predarea muzicii artistice, Conservatoarele profesionale de muzică și dans, Școli oficiale de limbi străine, Școli de Arta si educatia adultilor. În aceeași zi vor termina și studenții din anul I de Bacalaureat, în timp ce pentru cei din anul II datele vor fi adaptate la nevoile rezultate din finalizarea evaluării finale și procedurile de admitere la Universități.

Acest calendar pentru centrele de învățământ susținute cu fonduri publice din regiune va fi publicat în următoarele luni în Monitorul Oficial al Comunității Madrid (BOCM) și poate fi consultat pe site-ul instituțional www.community.madrid.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid va începe anul universitar 2023/24 în Învățământul preșcolar, primar și special pe 6 septembrie