• Jucătorul, care joacă în prezent la Casademont Zaragoza, a mai participat la ultimele meciuri din prima fază care s-au disputat în iulie anul trecut

• Santiago Yusta are 25 ani și joacă în postura de streașină. A început să practice acest sport la Basket Torrejón pentru a semna ulterior pentru Real Madrid, club cu care a debutat în Liga ACB
Torrejón de Ardoz se laudă încă o dată că are unul dintre vecinii săi care apără tricoul de baschet spaniol. În acest caz este vorba despre Santiago Yusta, care a fost convocat de Sergio Scariolo pentru următoarele două meciuri pe care naționala trebuie să le joace corespunzătoare turului 2 de calificare la Cupa Mondială 2022 împotriva Italiei și Țărilor de Jos.

Torrejon de Ardoz , 7 noiembrie, 2022. Santiago Yusta are 25 ani și joacă în poziția de atacant mic. A început să practice acest sport la Basket Torrejón pentru a semna ulterior pentru Real Madrid, club cu care a debutat în Liga ACB. În prezent joacă la Casademont Zaragoza și a mai participat la ultimele meciuri din prima fază care s-au disputat în iulie anul trecut. Spania va înfrunta Italia vineri, 11 Noiembrie, în orașul italian Pesaro, și în Țările de Jos, luni 14 Noiembrie, în Huelva. „După Jorge Garbajosa și José Antonio Paraíso, Torrejón de Ardoz este mândru să vadă un altul dintre vecinii săi apărând tricoul echipei de baschet spaniole”, a spus primarul, Ignacio Vázquez. La rândul său, consilierul pentru sport și mobilitate, José Miguel Martín Criado, a adăugat că „Încă o dată, Sergio Scariolo a avut încă o dată încredere în tine pentru a face parte din echipa care va încerca să se califice la următoarea Cupă Mondială de baschet. Asta înseamnă că faci lucrurile bine și munca ta este răsplătită prin această chemare de a juca pentru Spania”.

Sursa: El torrejonero, Santiago Yusta, printre cei 11 convocați de Sergio Scariolo pentru a juca cu echipa de baschet spaniolă.. .