#Madrid –

Comunitatea Madrid a programat patru activități de formare destinate profesioniștilor care își desfășoară activitatea cu persoanele în vârstă afectate de boala Alzheimer și alte demențe, precum și pentru rude și îngrijitorii informali. Atelierele, organizate de Centrul Alzheimer al Fundației Regina Sofia, durează aproximativ trei ore și se desfășoară într-o singură sesiune. Sunt gratuite, iar persoanele interesate să participe trebuie doar să depună cererea prin intermediul unui formular online.

Primul dintre cele două programe destinate profesioniștilor programat pentru această lună iunie se va ocupa de Aprofundarea abilităților de relație: empatia ca instrumentiar cele două sesiuni ale sale se vor desfășura pe 26 iunie în cadrul modalității pe net, în timp ce a doua zi va fi față în față. Cel de-al doilea, destinat și personalului auxiliar și tehnicienilor în îngrijirea medicală auxiliară, se ocupă de Abordarea vinovăției în acompaniamentul profesional și a fost programată pentru 28 iunie, cu pe netiar joi în persoană.

Există alte două ateliere specifice pentru membrii familiei și îngrijitorii informali. Primul, Vacanțe pentru îngrijirea unei persoane cu boala Alzheimer Acesta va avea loc online pe 13 iunie și în persoană a doua zi. Pe 20 și 22 iunie va veni rândul Sindromul îngrijitoruluiprima sesiune pe net iar al doilea în persoană.

Prin acest link Puteți consulta toate informațiile despre modul de înscriere, conținutul detaliat al fiecărui curs, calendarul și orele în care sunt predate.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid organizează patru ateliere de formare gratuite pentru profesioniști și rudele persoanelor cu Alzheimer