Comunitatea Madrid își actualizează catalogul de formare pentru prevenirea riscurilor profesionale (PRL), odată cu publicarea de către Institutul Regional pentru Securitate și Sănătate în Muncă (IRSST ) a activităților care se vor desfășura în cursul lunii iunie, care includ acțiuni față în față, precum și conferințe prin videoconferință.

Cursurile sunt împărțite în cinci domenii. Cel dedicat formarii si profesiei preventive va oferi workshop-uri online dedicate riscurilor de origine electrică sau legate de tratarea apelor uzate. De asemenea, vor avea loc sesiuni in situ privind tehnicile de auditare a sistemelor de management PRL si întâlniri informative dedicate sectoarelor de sănătate și agricultură.

La secțiunea de consiliere preventivă se va studia alegerea încălțămintei de siguranță ca echipament de protecție în timp ce la rutier de siguranță în muncă va fi o zi dedicate special motocicletelor. În domeniul muncii și medierii va fi examinat managementul preventiv la lucrătorii expatriați, iar în zona bunăstării, comportamentului uman și culturii preventive se va desfășura un atelier dedicat promovării sănătății în muncă la femei.

Toate activitățile sunt gratuite iar IRSST și-a renovat facilitățile din capitală pentru a desfășura formare la sediul său. În cele în care capacitatea este completată, acestea vor fi oferite și electronic. Pentru mai multe informații despre date sau despre modul de înregistrare, catalogul este disponibil pe site-ul web al Comunității Madrid.

)