#Madrid –

Comunitatea Madrid îi invită pe fanii fotografiei să participe la albumul virtual Regiunea mea, o mare compilație de imagini nepublicate și actuale ale peisajului zilnic al locuitorilor din Madrid. Obiectivul este de a surprinde scene, colțuri și situații cotidiene din străzi, piețe și spații din diferite municipii și în cele patru anotimpuri ale anului.

Cei interesați își pot încărca lucrările #MiRegiónotoño până pe 26 noiembrie pe site www.miregion.madrid. Această inițiativă a Ministerului Culturii, Turismului și Sportului are deja un patrimoniu de aproape 2.000 de instantanee, din edițiile anterioare, care se păstrează în Arhiva Regională situată în complexul cultural El Águila.

Cu o viziune contemporană, dinamică și diversă asupra peisajului, Regiunea mea urmăreşte să avanseze pe calea iniţiată de proiect Misiunea regiuniicu care guvernul regional a generat o colecție fotografică istorică formată din 1.990 de documente din toate municipiile sale din perspectiva a 33 de profesioniști în acest domeniu.

În prezent, o selecție a acestor lucrări este expusă în Estufa Grande de los Jardines de la Finca Vista Alegre, recent restaurată, în cadrul expoziției VIZIUNI. Peisaje urbane ale Comunității Madrid.

Pot participa toate persoanele fizice cu vârsta peste 18 ani care se înscriu pe pagina de concurs, acceptă regulamentul și prezintă cel puțin o fotografie și maximum trei, întotdeauna nepublicate. La sfârșitul campaniei, toate instantaneele colectate vor îmbogăți patrimoniul documentar al Madridului și vor deveni parte a Arhivei Regionale.

În plus, multe cărți, 10 locuri pentru o sesiune de antrenament sau Master-classdouă pentru concertul de Crăciun al programului Bun venit la Palat! și patru fotografii aparținând colecției Misiunea regiunii dedicate de către autorii lor câștigătorilor.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid invită cetățenii să participe la My Region, un album foto cu imagini din viața de zi cu zi