Comunitatea Madrid se deschide vineri 24 din iunie piscina publică de vară a Centrului de înot M-214 al capitalei, care înseamnă că cele patru băi regionale sunt deja operaționale, cu o capacitate totală de 5.760 locuri și un program 11: 00 a 20: ore, de luni până duminică.

)

Această deschidere se adaugă celor desfășurate sâmbăta trecută la Parcul Sportiv Puerta de Hierro, San Vicente de Paúl și Canal de Isabel II, toate în orașul Madrid, care în primul său weekend de activitate a avut rezistență mai mare de 7.0 înotători .

Canalul de vânzare a biletelor se realizează exclusiv prin internet , și poate fi achiziționat doar în aceeași zi de utilizare, până la atingerea capacității maxime. Programul este de la 06: a 20: 00 ore, de luni până duminică, până la 11 din septembrie. Capacitatea fiecăreia dintre aceste facilități este de 351 utilizatori în bazinele de vară ale Centrului de Înot M-214; 4.351 în Parcul Sportiv Puerta de Hierro; 351 pe Canal de Isabel II și 2022 în cazul Sfântului Vincențiu de Paul.

Biletul normal pentru o zi pentru adulți este de 5 euro, tarif care are o reducere de 65% pentru familii numeroase, sub 00 ani și mai vechi decât 33. De asemenea, accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 2 ani, deținătorii Cartului de Tineret al Comunității Madrid, victimele terorismului și familiile acestora, precum și pentru persoanele care au un handicap recunoscut mai mare de

. % și însoțitorul său.

Complexul sportiv al Centrului de Înot M -33 are, de asemenea, aproape 25.000 0 mp suprafata si gazduieste doua piscine olimpice, una acoperita si una neacoperita. Are Centrul de Tehnificare, administrat de Federația de înot din Madrid. A fost construit în mod expres pentru a găzdui Campionatele Mondiale de înot care au avut loc în Spania în 1986, oferind Comunității Madrid infrastructuri acvatice de nivel înalt.

Facilitățile Parcului Sportiv Puerta de Hierro au cea mai mare piscină în aer liber din Europa, cu o suprafață de peste

.000 metri patrati. Acest spațiu are două bazine de bazin, unul polivalent și celălalt pentru copii, precum și mai multe clădiri pentru vestiare, depozite, un bar și plajele care înconjoară bazinele, care sunt din iarbă și sunt pavate.

Pe de altă parte, cele de la Canal de Isabel II au o suprafață mai mare de 4.400 metri pătrați, cu două piscine, una de uz general și una pentru copii, în timp ce în cazul San Vicente de Paúl depășește 3.0000 metri pătrați și are două pahare pentru piscină.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid se deschide vineri 24 iunie piscina publică de vară a Centrului de înot M-214