#Madrid –

Direcția Generală a Muncii, în cadrul activității de cooperare pe care o întreține cu toți operatorii juridici din domeniul muncii, s-a întâlnit pe 19 iulie cu reprezentanții Colegiului Oficial al Absolvenților Sociali din Madrid.

În această întâlnire, sa concentrat pe funcționarea SMAC (Serviciul de Mediere, Arbitraj și Conciliere)reprezentanții Direcției Generale a Muncii au informat, printre alte aspecte, despre îmbunătățirile care continuă să fie implementate în serviciu, pentru a-l face cât mai accesibil și confortabil pentru cetățeni.

La rândul său, Colegiul Absolvenților Sociali a ridicat o serie de propuneri derivate din experiența lor zilnică în utilizarea serviciului care va fi studiat și evaluat de această Administrație a Muncii.

Aceste întâlniri, care au loc periodic, sunt o consecință a relației fluide pe care Direcția Generală a Muncii o întreține cu toți agenții sociali și operatorii juridici din domeniul muncii și au scopul de a cunoaște experiența acestora în relația cu Administrația Publică pentru a adopta măsurile necesare pentru a obține o mai mare eficiență în exercitarea funcțiilor lor, garantând drepturile cetățenilor.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid colaborează cu Colegiul Absolvenților Sociali din Madrid