#Madrid –

Comunitatea Madrid a aprobat o investiție de 2.506.295 de euro pentru diferite acțiuni în opt străzi din municipiul San Fernando de Henares, pentru a continua să avanseze în consolidarea terenurilor, reabilitarea și repararea clădirilor și locuințelor și soluția locuințelor de persoanele afectate de linia de metrou 7B și continuă să le garanteze siguranța.

Consiliul Guvernului desfășurat astăzi a dat undă verde șase rapoarte care raportează prelungirea până la 30 septembrie a îngrijirii locative pentru rezidenții afectați, supravegherea proprietății, inspecția și monitorizarea structurilor, proiectele de reabilitare și lucrări în numerele impare de la 17 la 27 Presa. Stradă, cu un buget de 1,2 milioane de euro.

O alta dintre actiunile planificate consta in angajarea unui director de constructii si a altor patru profesionisti specifici pentru lucrarile de consolidare si stabilizare a terenului pe o suprafata de 5.000 de metri patrati ce cuprinde strazile La Presa, Virgen del Templo, Fuente del. Trébol , Nazario Calonge, Rafael Alberti și ansamblul rezidențial „El Pilar”. Investiția pentru aceste lucrări este în jur de 300.000 de euro și acoperă o perioadă de 34 de luni.

În cele din urmă, aproape un milion de euro va fi dedicat deteriorării elementelor structurale, cum ar fi ușile și ferestrele nepătrate, deteriorarea hidroizolației și fisurile din grinzi și plăci de pe străzile din La Presa, Pablo Olavide, Nazario Calonge, Francisco. Sabatini, Ventura Argumosa, Fecioara Templului, Rafael Alberti și Piața Fuente del Trébol.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid aprobă 2,5 milioane pentru acțiuni pe opt străzi din San Fernando de Henares afectate de linia de metrou 7B