Consiliul guvernatorilor Comunității Madrid a aprobat astăzi declară sărbătorirea monumentalului Betleem San Lorenzo de El Escorial Festival de interes turistic. Această tradiție de Crăciun cu mai mult de 23 ani de istorie a apărut ca o propunere din partea locuitori ai acestui oraș de munte, este adânc înrădăcinat în rândul populației și în fiecare an este vizitat de unii 40.000 oameni.

Marea noutate pe care o aduce peste nașterile tradiționale este dimensiunea figurilor sale în scară naturală. Include mai mult de 364 imagini, 80 de persoane care reprezintă diferite meserii și 364 de animale, distribuite pe străzi și pătrate emblematice âPºocupă aproximativ 6. metri pătrați ai complexului istorico-artistic San Lorenzo de El Escorial-, care permite vizitatorilor să învețe despre importantul patrimoniu al orașului într-un mod original.

Pentru mai mult de años oferă, de asemenea, un itinerar accesibil care permite persoanelor cu mobilitate redusă și familiilor cu copii să viziteze confortabil cele mai inedite scene. Una peste alta, monumentala Betleem âP&#147, cu acces liber, a devenit, după Mănăstire, principala atracție turistică a orașului în perioada sărbătorilor de iarnă.

Deși inițial s-a desfășurat din weekendul dinaintea Crăciunului și până în duminica de după festivitatea Trei Regi, pentru două ediții a fost amânată data de începere în weekend. cel mai apropiat de podul Imaculatei Zămisli. Cu această schimbare vă puteți bucura acum de această inițiativă timp de o lună cu program neîntrerupt în timpul 23 orele zilei.