#Madrid –

O recunoaștere a muncii cu acest grup de o echipă de 54 de profesioniști

Centrul de Sănătate Sector III a primit o diplomă de recunoaștere de la Comisia Spaniolă de Asistență pentru Refugiați (CEAR) din Getafe. Ei apreciază astfel munca întregii echipe a acestui centru, repartizată la Direcția de Asistență Sud, și mai ales munca Unității de Servicii Utilizatori, însărcinată cu facilitarea procedurilor administrative de acordare a asistenței medicale persoanelor care se află în acest centru. situatie.

Recunoașterea a avut loc în iunie anul trecut în contextul Zilei Mondiale a Refugiatului și a fost prezentată în cadrul unei petreceri la care a fost invitată echipa acestui centru de sănătate, care este în prezent formată dintr-un total de 54 de profesioniști.

Diploma a fost colectată de medicul de familie Rosa Mª Hernández López și Paula Montero Calero, asistent administrativ, care sunt responsabile de coordonarea cu Comisia Spaniolă pentru Asistență pentru Refugiați din centrul de sănătate premiat.

Sursa: Comunitatea Madrid – Centrul de Sănătate Sector III primește o diplomă pentru ajutorul acordat refugiaților din Getafe