În preajma Crăciunului, Moşul cel plin de cadouri şi mult-aşteptat de cei mici a făcut mai multe vizite în Castellon pentru a-i răsplăti pe toţi copiii cuminţi. Una dintre primele întâlniri ale micuţilor cu Moş Crăciun a avut loc pe 18 decembrie, în Parcul Meridiano. Zeci de copii din oraş, fără deosebire de rasă şi naţionalitate, au fost invitaţi de Asociaţia Vecinilor din Zona Meridiano să îl salute pe Moş Crăciun şi să fie răsplătiţi de acesta cu daruri.

Înfriguraţi de emoţie, cei mici au sosit cu mult înaintea orei stabilite şi l-au aşteptat cu nerăbdare pe Moş. În aplauzele entuziasmate ale celor peste 200 de persoane prezente, acesta şi-a făcut apariţia într-un mod absolut senzaţional, înlocuind sania cu reni cu o motocicletă Harley Davidson cu trei roţi, decorată cu beteală. Escorta de spiriduşi a unui Moş atât de modern, în frunte cu Crăciuniţa, nu putea rămâne mai prejos, aşa că a fost formată dintr-un lung şir de bikeri, toţi purtând geci de piele şi căciuliţe de Crăciunei.

Copiii prezenţi şi-au aşteptat cuminţi rândul şi, după ce au ajuns pe genunchii Moşului, au fost răsplătiţi cu daruri. Anelise Budoiu şi Ariana Codiţă, în vârstă de 3 ani, l-au întâlnit pentru prima dată pe Moş Crăciun şi au trăit din plin magia clipelor petrecute alături de acesta. „Au fost atât de încântate de Moş încât au rămas privindu-l nemişcate minute în şir. Cu siguranţă, de dragul lor, Moşul va veni şi acasă la noi pentru a vorbi cu ele şi a le oferi daruri”, ne-a spus mama Anelisei, Creola Budoiu.