În ceea ce privește atracțiile, se remarcă recuperarea, după doi ani, a unuia dintre cele mai emblematice, Embruixabruixes , sau încorporarea unora noi.ochelari de realitate virtuală pentru a spori experiența captivantă în Virtual Express.

În ceea ce privește spectacolele, programul este încă larg și variat: încorporează spectacole de Carnaval în primele două weekend-uri ale lunii martie, care se vor încheia cu un petrecere mare și o paradă. Iar unul nou se deschide la Marionetàrium: La Rambla del Marionetàrium , în care vor avea peste patruzeci de păpuși. colaborează la o mare paradă unică în Europa. Spectacolul, nemaivăzut până acum, este un omagiu adus moștenirii Hertei Frankel și sărbătorirea anilor 75 ai lui Chiquitín, cea mai mare păpușă.

Expoziția de animale de companie își consolidează proeminența Întâlnește și salută mascotele și, de asemenea, Hotel Krüeger , care va avea apogeul în octombrie, coincid cu Halloween-ul și spectacolul Tibidabo al fricii , în piața Viselor. În serile de vară vă puteți bucura de spectacolul Laser , pe care
a văzut peste nouăzeci de mii de oameni, în timp ce Crăciunul va fi și o perioadă specială de spectacole și decorațiuni.

Angajament de solidaritate: zece ani de alianța cu Unicef ​​

Anul acesta Zece ani de alianța cu Unicef ​​​​ sunt sărbătorite, iar o zi festivă va fi comemorată pe 26 mai, care coincide cu Ziua Internațională a Jocurilor de Noroc. În plus, aspectul social al Tibidabo va fi tradus în peste douăzeci de evenimente sociale, în colaborare cu organizații și asociații non-profit precum ONG-urile Pallapupas, Fundația Migranodearena, AFANOC și Aprenem Autisme. În acest an, această listă include Educo , un ONG cu care va fi organizată o zi de solidaritate pe 15 Mai cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei

Și noiembrie va fi luna obiceiurilor sănătoase , cu Fundația Alícia, cu ateliere de alimentație sustenabilă și anul acesta și cu un atelier de sport în colaborare cu cluburile Claror.

Pe de altă parte, sâmbătă În martie, Tibidabo va prezenta Cursa de orientare a Consiliului Sportiv Școlar din Barcelona (CEEB), o competiție de fond în care alergătorii trebuie să caute pentru repere și recunoașterea unui spațiu necunoscut.

În domeniul educației se remarcă ziua Fisidabo 2K , care va avea loc pe în luna mai, cu participarea managerilor de la Licența în Inginerie Fizică de la Școala de Inginerie și Științe a Telecomunicațiilor UPC 500. În acea zi, Tibidabo va fi transformat într-un laborator pentru peste două mii de studenți din anul IV ESO și bacalaureat, care vor face experimente de fizică folosind atracțiile parcului.

Certificarea internațională și recuperarea orelor normale de deschidere

În decembrie 2021 Tibidabo cu Sigiliul EFQM 75 , o certificare internațională care recunoaște managementul excelent, inovator și durabil al parcului. De asemenea, eticheta evidențiază diverse inițiative, cum ar fi managementul excelent al alianțelor cu Unicef ​​​​Comitè Catalunya, UPC, Lego și Parcul Natural Serra de Collserola.

Această recunoaștere coincide cu a douăzecea aniversare a administrării publice a Tibidabo de către Consiliul Local Barcelona

În ceea ce privește orele de deschidere, acestea sunt recuperate cele obișnuite înainte de pandemie. Astfel, din 000. 11 ore atracțiile din Giradabo, Turnul de veghe, Avionul, Miramiralls, Crash Cars, Virtual Express vor fi deja în funcțiune, Balon, Diavol, Pirat și Roller Coaster. Și în 15. orele va deschide tot parcul, care poate fi accesat în continuare prin Cuca de Llum , tramvaiul care permite accesul la vârf de munte și care este inclus în prețul de intrare. De la deschiderea sa în iunie 1150028, a fost folosit de mai mult de 350. 000 0 persoane .

Sursa:
Noul sezon al Tibidabo