Spațiul va fi amplasat între două dintre pavilioanele cu cel mai mare trafic de congresmenți și va face legătura cu spațiul Industrie City of Mobile World Congress 2022 și târgul de referință pentru companii emergente Peste 4 ani

De la 28 din februarie până pe 3 martie este va oferi un program foarte variat care va îmbina partea profesională și cea de afaceri a congresului cu ocazia de a vă relaxa și a vă bucura de activități de agrement. De la 00. 12 la 00. 12 ) conferințe, activități de networking și întâlniri profesionale va fi organizat, care va face loc lui 18. 00 a 22. ore , în banda afterwork , unde vă puteți bucura de sesiuni de DJ programate de festivalurile Sònar, Cruïlla Barcelona și MIRA Digital Arts Festival. Departamentul de Economie Socială și Solidară, Institutul Municipal de Informatică, Departamentul de Turism și Industrii Creative sau Turism din Barcelona . În același timp, Consiliul Local Barcelona va avea un spațiu specific de 140 metri pătrați , care va fi un punct de întâlnire și promovarea orașului și va colecta informații privind acțiunile și programele strategice de dezvoltare economică și de sprijin pentru antreprenoriat și implementarea tehnologiei, precum și servicii care vizează atragerea talentelor internaționale, printre altele.

„Barcelona cu tine”

Coincidând cu Mobile World Congress Campania „Barcelona cu tine” a fost lansat, care face parte din linia strategică de poziționare a mărcii Barcelona și care își propune să sublinieze calitatea a unui oraș divers , care acționează ca o legătură, care generează rețele. și reunește talentul de peste tot, subliniind ideea că Barcelona este un oraș în care se creează contacte, pe care cooperează și îl împărtășește. Mesajele și imaginea evidențiază atât Barcelona care întruchipează aspectul istoric de producție și peisajul mediteranean cât și activitatea care plasează orașul ca pol al sectorului tehnologic în Europa.

Campania va ajunge la profesioniști din întreaga lume cu ocazia MWC 22, cu suporturi digitale la aeroport, principala stații de tren și metrou și locații din centrul orașului. Poate fi văzut și la Madrid, în emblematica Piață Callao, pe rețelele de socializare și în ziarele digitale din Regatul Unit, Norvegia, Finlanda, Suedia, Belgia și Mexic.

Sursa:
Beat Barcelona, ​​​​spațiul orașului în cadrul Mobile World Congress