Federația Națională a Asociațiilor de Lucrători Independenți (ATA) și Michelin au semnat un acord de colaborare cu scopul de a contribui la promovarea mobilității sigure și durabile în rândul grupului și, astfel, de a le facilita activitatea zilnică.

Grupul Michelin dedică peste 680 de milioane de euro pe an și 6.000 dintre angajați săi inovației și dezvoltării, cu scopul de a facilita o mobilitate sigură și durabilă pentru oameni. Cu un centru de cercetare și dezvoltare (Cabo de Gata), 4 centre de producție (Valladolid, Aranda de Duero, Vitoria și Lasarte) și peste 7.500 de angajați în Spania, Grupul Michelin își demonstrează angajamentul față de o strategie de producție cât mai apropiată de unde urmează să fie consumate produsele sale și pentru că este o companie responsabilă social, cu implicare în viața locală a zonelor sale de operare.

În plus, Michelin este marca lider pe piață, cu o ofertă pentru orice tip de vehicul și cu produse de lungă durată ale căror beneficii se mențin până la sfârșitul duratei de viață (1,6 mm), ceea ce le face opțiunea sigură. și durabilă, dar și profitabilă, indiferent de activitatea asociaților.

Există mulți lucrători independenți care depind de vehiculul lor în fiecare zi. Așa că a-l pregăti nu este doar o obligație, ci o necesitate reală. Datorită acestui acord dintre ATA și Michelin, membrii vor putea beneficia de condiții speciale pentru a-și echipa vehiculele cu Michelin.

Vicepreședintele ATA, Fermín Albaladejo, a subliniat importanța „sunt de acord că promovează siguranța și sustenabilitatea activităților unui grup care este în mișcare în orice moment”. „Apreciem foarte pozitiv faptul că unei companii precum Michelin îi pasă de cei care desfășoară activități independente și își dedică o parte din eforturile pentru a-și îmbunătăți activitatea de zi cu zi.”, a adăugat.

Laura Crespo, șeful departamentului de comunicare comercială la Michelin: „Suntem foarte fericiți că am semnat acest acord cu ATA, deoarece credem că este foarte important să putem aduce brandul Michelin mai aproape de un grup foarte larg, cu nevoi foarte diverse, care petrec timp, uneori foarte important, pe drumuri și suntem convinși că, alegând Michelin, veți miza pe o mobilitate sigură, durabilă și, pe termen lung, profitabilă pentru afacerea dvs..”


Sursa: ATA și Michelin semnează un acord de colaborare