#Arganda – GALĂ PENTRU ALEGEREA REGINEI ȘI A DOAMNELOR PENTRU SĂRBĂTOARELE PATRONICE 2023

După cum a devenit obișnuit pentru aceste date, regină si doamnelor care va face parte din procesiunea Hramurilor din acest an. Gala va fi prezentată de actorul și comediantul Javi González. Și este de așteptat ca primarul, Alberto Escribano și diferiți membri ai Grupului Municipal, cum ar fi consilierul pentru afaceri culturale, Alejandro Machado, să participe.

? Auditoriul Montserrat Caballé (C/ Mar de Alborán, 1), ora 20.00.

Bătălie pe apă, ÎN PARCUL GONZÁLEZ BUENO

Pentru a încheia programul de activități din jurul comemorării Mândria LGTBIQ+în Parcul González Bueno, este programată o „Bătălie pe apă”, potrivită pentru toate publicurile și foarte recomandată în aceste zile caniculare.

? Parcul González Bueno (Autostrada Loeches), sâmbătă la ora 19.00.

CONCERT MAGIC DISNEY PENTRU TOATA FAMILIA

The Trupa Municipală Joaquin Torinoa va interpreta grozavele coloane sonore ale filmelor marca Disney. Un concert care va umple Auditoriul de magie și va mulțumi întreaga familie. Acesta va fi prezentat de Óscar Zatúa.

? Auditoriul Montserrat Caballé (C/ Mar de Alborán, 1), ora 19.00.

FINALE CAMPIONATULUI SPANIOL DE BOX PENTRU VÂRSTA SCOLARĂ

Pe tot parcursul weekendului diferitele finale ale Campionatul Spaniol de box. Poate că din aceste finale va ieși vreun campion olimpic. !Succes tuturor participanților!

? Pavilionul Alberto Herreros (C/ Roda del Sur, 43) de la 10:00 la 13:00 și 16:00 sâmbătă și duminică de la 10:00 la 14:00.

Sursa: Muzică emblematică din filmele Disney interpretată de Trupa Municipală Joaquín Turina: weekend plin de activități