#Arganda – Promotorul Desarrollo Comercial Puerta de Arganda SL a prezentat în această dimineață proiectul viitorului parc comercial „Puerta de Arganda”, care va fi amplasat lângă sensul giratoriu al Spitalului Universitario del Sureste. Managerul centrului comercial, José Francisco Becerra, și reprezentantul companiei dezvoltator, Odalys López, i-au arătat primarului, Guillermo Hita, planurile pentru viitoarea construcție.

Parcul comercial „Puerta de Arganda” va fi amplasat pe un teren de 31.500 m2 și va avea o suprafață închiriabilă brută de aproximativ 20.000 m2, după o investiție apropiată de 20 de milioane de euro. Proiectul include zone destinate supermarketurilor, restaurantelor, home fashion, sănătate, sport, piese auto, o stație de service, o zonă mare de agrement și o mare parcare comercială. Prognoza promotorilor este că poate deveni operațional într-o perioadă estimată de un an și jumătate.

După cum a explicat José Francisco Becerra, managerul centrului comercial, „vom avea două locomotive mari care vor fi două supermarketuri mari pe care le negociem cu firme de calibru național, dar va avea și accesorii de modă și sport, alte magazine mai mici și un zonă de agrement și săli de sport foarte importante, precum și o mare parte a restaurantelor cu firme bine stabilite în Spania”. „În viitorul apropiat vor începe lucrările și astfel cetățenii din Arganda vor avea acel centru comercial pe care îl meritau deja în municipiu”, a conchis acesta.

La rândul său, Guillermo Hita și-a exprimat satisfacția față de proiectul centrului comercial, „care a fost o solicitare a publicului pentru că nu aveam o zonă comercială mare în oraș”. Hita a remarcat că „mai este mult de lucru înainte, dar nu ne vom da bătuți până nu o putem inaugura”.

Sursa: Începe proiectul centrului comercial „Puerta de Arganda” | Primăria Arganda