#AlcaladeHenares – Au participat primarul orașului Alcalá de Henares, Judith Piquet, și consilierul-delegat pentru finanțe, contractare, patrimoniu municipal și regim intern, Gustavo Severien livrarea primei dezvoltări de locuințe pe care AEDAS Homes l-a inaugurat în noul cartier Las Sedas de Alcalá, într-o urbanizare numită „Ácea Las Sedas”, și care a fost primită de Consiliul Local în ianuarie anul trecut.

O vizită care a inclus și prezența lui Iván Pascual, delegatul AEDAS Homes în Centro, și a managerului de proiect, Candela Cepedano, printre alții. În cadrul acesteia, delegația a însoțit un tânăr cuplu care a primit cheile noului lor cămin, în noua Urbanizare care se prezintă ca o dezvoltare 100% adaptată noilor vremuri și nevoilor cererii: urbanizarea, care adăpostește în total 155 de locuințe din toate. tipuri si suprafete (2, 3 si 4 dormitoare) cu livinguri mari, terasa, garaj si boxa, si care ofera spatii comune complete cu piscina, zona verde in forma de pajiste, teren de padel, spatiu pentru jocuri. camera pentru copii, camera comunitara si o a doua camera de coworking perfecte pentru ca rezidentii sa lucreze la telecomunicatii intr-un spatiu adaptat.

Las Sedas va găzdui peste 2.500 de case ecologice. Un bun exemplu în acest sens este ansamblul rezidențial Ácea Las Sedas de la AEDAS Homes, ale cărui locuințe, după cum a putut observa primarul în timpul vizitei, printre alte măsuri durabile, au încălzire și răcire prin pardoseală, ceea ce se traduce printr-un confort termic ridicat. În plus, aproximativ o treime din cei 300.000 m2 care alcătuiesc suprafața acestui nou cartier sunt destinate spațiilor verzi mari cu peste 2.000 de arbori.

Așa cum a anticipat Iván Pascual în timpul vizitei, Ácea Las Sedas este doar principiul rezidențial al Las Sedas: „În martie viitor, AEDAS Homes va începe să livreze și locuințe din proiectul Sálix, alcătuit din 104 locuințe cu 2, 3 și 4 dormitoare cu camere separate. zone.comun și unde sunt de vânzare penthouse-uri cu două dormitoare și proprietăți la ultimul etaj cu patru dormitoare. Și deja la jumătatea anului AEDAS Homes plănuiește să livreze Grupului Azora un proiect BTR cu 184 de locuințe care vor fi folosite pentru închiriere. Adică Las Sedas va avea multă viață în 2024.”

Sursa: Primarul Judith Piquet participă la livrarea primei dezvoltări de locuințe AEDAS Homes în noul cartier Las Seda…