Azi dimineață a avut loc ediția a III-a a Cursei Verticale Torre Garena a Crucii Roșii Henares Nord Coridorul . O întâlnire care a fost proba finală a Circuitului Național de Curse Vertice și care a avut participarea a mai mult de 288 persoane, inclusiv membri ai organelor de pompieri , Unitatea Militară de Urgență (UME), Poliția Națională , Poliția Locală, Voluntarii Crucii Roșii și alergători amatori care s-au alăturat acestei provocări de solidaritate de urcare pe Turnul Garena din Alcalá de Henares.

Primar, Javier Rodríguez Palacios , viceprimarul, Miguel Ángel Lezcano , al doilea viceprimar și președinte al Ciudad Deportiva Municipal, Alberto Blázquez, consilierul pentru sport, Julián Cubilla, și alți membri ai corporației municipale au participat la test și au participat la ceremonie de premiere. În plus, consilierii Blanca Ibarra și Alberto González au participat la proba de amatori a Cursei Verticale și au participat la decernarea ulterioară a trofeelor.

Obiectivul principal Testul este de a ajuta Crucea Roșie să strângă fonduri pentru realizarea proiectelor de intervenție socială, axate pe îmbunătățirea calității vieții persoanelor care se află într-o situație de vulnerabilitate în Corredor del Henares Norte. În plus, este un test unic în zona Corredor del Henares, în care participanții nu numai că au reușit să depășească provocarea de a urca treptele din Torre Garena, dar au colaborat și cu o cauză caritabilă.

Sursa: Mai mult de participanți la III Cursa Verticală Torre Garena de Alcalá de Henares