Consilierul pentru Copii, Alberto González, a prezentat în această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă, Săptămâna Copilului, „care vine plină de activități recreative și culturale pentru cei mici, datorită colaborării entităților și formarea de alianțe”, a afirmat consilierul.

Tema Săptămânii se învârte în jurul „Dreptul la protecție”, așa cum au decis băieții și fetele la întâlnirea organismelor de participare a copiilor din Rețeaua Copiilor care a avut loc în luna mai. „Cu colaborarea caricaturistului Malagón, la Casa de la Juventud a fost concepută o expoziție pe această dreaptă numită „El Bosque de la Protección” la care au fost deja aranjate vizite de la 8 grădinițe și . școli”, a explicat González.

Expoziția include imagini și texte legate de promovarea serviciilor și resurselor pentru copii și servește ca instrument pentru activitatea centrelor educaționale privind drepturile copiilor la clasă. În jurul expoziției a fost organizat un concurs, al cărui juriu va fi format din băieții și fetele din Comisiile de Participare a Copilului, iar în noiembrie 17 vor decide care Centrul câștigă premiile. Pe 30 noiembrie, datorită Smurfit Kappa și Parador de Alcalá, în calitate de sponsori ai Săptămânii Copilului, școlile premiate își vor primi diploma.

Familiile care doresc să viziteze expoziția o pot face gratuit de luni până vineri de la 17: 30 până la 30: 30 și sâmbăta dimineața de la 11: a 16: 11 ore

În ziua 12 a lunii noiembrie la Casa Tineretului, băieții și fetele sâmbătă dimineața de 11: a 14 : 11 se vor putea bucura de diverse ateliere în familie, învățând și împărtășindu-și drepturile, atelierele din Cei care pot participa sunt Ananasul în forma unui arici de Encantacuento, Bufnițe de lemn de Noucki Creations, Pandantive cu poțiuni de protecție de la Totemcamp și Peludit Elves Sunt responsabil de EOM. După-amiaza la 17: 30 și lângă Retabloul ferestrei, se va interpreta Los Tres Bandidos. Nu este necesară înregistrarea prealabilă pentru a participa la aceste activități, iar accesul va fi asigurat până la atingerea capacității

În ziua 17 Noiembrie la Teatrul Salón Cervantes va avea loc, de către compania MUTIS, reprezentația piesei „În jurul lumii în optzeci de zile”, destinată elevilor din clasele primare. Pentru ciclul copiilor. la Centrul Sociocultural Gilitos în noiembrie 18 de Kamaru, ei vor putea dansa și savura o ciocolată caldă prin amabilitatea Parador de Alcalá.

Pe 17 noiembrie, la Fuenlabrada, municipalitățile care alcătuiesc Rețeaua Copiilor și Adolescenților își vor reafirma angajamentul față de apărarea și promovarea drepturile copilului, semnând noul acord care va facilita coordonarea și munca municipalităților semnatare și ai căror beneficiari finali sunt copiii și adolescenții.

Y ca punct culminant, la data de

Noiembrie Consiliul Municipal al Copiilor va avea loc la 18: 00 ore la Casa de la Juventud unde băieții și fetele din comisiile de participare pentru copii și adolescenți, cei din Colectivul CAJE și cei de la Espiral îl vor putea transfera pe primarul orașului Alcalá, Javier Rodríguez Palacios și reprezentanții grupurilor politice Pentru că propunerile și sugestiile dumneavoastră pentru a face din Alcalá un oraș mai bun pentru copii. Cu această ocazie, Tehnicianul de Mediu va veni la Consiliu pentru a explica lucrările care se desfășoară în Locurile de joacă din Alcalá.

Și ziua Noiembrie din 11: Centrul Civic María Zambrano se alătură, de asemenea, Săptămânii Copilului cu o propunere pentru o Zi a porților deschise în care familiile se pot bucura și de o gamă largă de activități.săptămâna30dina4 (1)

Sursa: O expoziție despre „Dreptul la protecție”, opera lui Malagón, protagonistul Săptămâna copiilor în Alcalá de Henare…