Teatrul Salon Cervantes și Centrul Sociocultural Gilitos vor găzdui o nouă ediție a ciclului Teatru în familie între februarie și aprilie, cu cinci lucrări pentru toate publicurile, unde muzica, circul și păpușile sunt protagoniști. Biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a Teatro Salón Cervantes și pe site-ul web www.culturalcala.es.

Consilierul pentru Cultură, María Aranguren , s-a referit la acest ciclu drept

„o oportunitate magnifică de a aduce lumea teatrului și muzicii mai aproape de cei mici, contribuind astfel la crearea de noi audiențe și încurajarea participării la tot felul de activități culturale”.

Programarea va începe duminică 13 februarie la Teatro Salón Cervantes, la 12: 30 ore, cu „Adiós Peter Pan”, un spectacol de păpuși și actori, sensibili și distracție, cu o punere în scenă care captivează din prima clipă.

Vineri, 4 martie, începând cu ora : ore, va ajunge la Teatro Salón Cervantes „Creatura”, de Pepe Viyuela, unde muzica și poezia vor umple scena unei atmosfere de circ treptat.

Duminică 20 Martie, la 12: 30 ore, pe Gilitos Sociocultural Centru, „Rumbo Rodari” va oferi o călătorie de basm, cu muzică legendară, în care personajele renumitului scriitor italian Gianni Rodari își lasă poveștile de origine pentru a întâlni „noua normalitate” actuală.

„Desconcierto”, de Orthemis Orchestra și Jordi Purtí, se va întâlni duminică 17 în aprilie, începând cu ora 18: ore la Teatro Salón Cervantes, la 13 muzicieni-actori care vor interpreta un repertoriu muzical esențial.

Ciclul se va închide la TSC duminică 17 aprilie, la : 10 ore, cu „Déjà Vu”, un spectacol vizual, fără text , cu muzică live unde granițele dintre realitate și fantezie sunt estompate pe baza unei povești melancolice.

Teatrul de familie

Sursa: Nouă serie de Teatru de familie la Teatro Salón Cervantes și Centrul Sociocultural Gilitos30