#AlcaladeHenares – Începând cu 25 august și până pe 3 septembrie, autobuzele urbane din Alcalá de Henares își vor modifica rutele cu scopul de a favoriza o mai bună mobilitate a rezidenților prin intermediul transportului public în timpul Târgurilor.

În acest sens, liniile 7 și circulara 1A își vor vedea traseele modificate. În primul caz, va înceta să mai treacă prin strada Santo Tomás pentru a trece prin strada Trinidad, strada San Julián, Ronda de Pescadería, strada Gran Canal și să urmeze traseul normal. Între timp, pe linia 1A, va înceta să mai treacă prin strada Santo Tomás pentru a trece prin strada Trinidad, strada San Julián, Ronda de Pescadería, strada Gran Canal și să urmeze traseul normal.

În ceea ce privește serviciul de autobuz de noapte „buhos”, acestea vor fi în funcțiune de luni până joi până la ora 3:30 și vineri, sâmbătă și duminică până la ora 5:30. În acest sens, L-10 va prelungi traseul până la Plaza de la Juventud și Lope de Figueroa pentru a apropia respectiva linie de vecinătatea târgului de pe linia de noapte.

În plus, liniile de autobuz urban de noapte (1A, 1B, 10 nocturno, 11) vor avea o frecvență de 30 de minute până la ora 3:30, de luni până joi și până la ora 5:30, de vineri până duminică (cu excepția zilei de duminică 28). care se va încheia la ora 15:30).

Pe de altă parte, în ceea ce privește autobuzele interurbane, linia 229 își va scurta traseul până la sensul giratoriu Public Lawyers, iar linia 223 va acoperi stația Rodríguez de Hita pe care a efectuat-o linia 229.

Taxiuri în Ronda del Henares

Pe de altă parte, se raportează că stația de taxiuri din Plaza Rodríguez Marín (Plaza de Cervantes) se deplasează la câțiva metri până la strada Santa Úrsula, deoarece această zonă va fi folosită pentru parcarea vehiculelor oficiale ale Forțelor și Corpului serviciilor de securitate și atenție, urgență și urgență. A fost înființată și o stație de taxiuri pe Ronda del Henares, în fața Parque de la Juventud.

Sursa: Modificări ale rutelor pe unele linii de autobuz în timpul Târgurilor Alcalá 2023