#AlcaladeHenares – Primaria orașului Alcalá de Henares, Judith Piquet, s-a adresat presei în această după-amiază, înainte de începerea evenimentelor înainte de începerea târgurilor din 2023. Piquet a fost însoțit de consilierul pentru festivaluri și tradiții populare, Antonio Saldaña, și de strigătoarea orașului, scriitoarea Olalla García.

„Vom începe apoi cu actele dinaintea proclamației, – a explicat Piquet – vom scoate Cristo de las Peñas, trupele vor fi impuse doamnelor și damo și apoi ne vom bucura de proclamația de Olalla García. Le doresc tuturor locuitorilor din Alcalá să se bucure cu multă responsabilitate și multă inimă, așteptând cu nerăbdare să înceapă”.

Judith Piquet și-a dorit Târguri în care distracția și participarea să fie adevărații protagoniști, „care să fie Sărbători liniștite și sigure, astfel încât atât locuitorii din Alcalá, cât și cei care ne vizitează să se poată bucura de ele”, a subliniat ea.

Primaria a mai ținut să profite de ocazie pentru a-i mulțumi Ollalei „pentru iluzia pe care o face să fie strigătoare de oraș”, precum și pentru munca și angajamentul muncitorilor municipali, Poliției Locale și Naționale, Gărzii Civile, Protecției Civile”. și toți cei care lucrează neobosit pentru ca noi ceilalți să ne bucurăm de Târguri”.

El a mulțumit, de asemenea, tuturor entităților care participă la acest program de târguri, cu o mențiune specială adresată cluburilor, „care nu numai că ne distrează, ci și se solidarizează pe tot parcursul anului. De asemenea, Gigantes și Pequeños și alte grupuri care îi fac atât pe copii, cât și pe adulți să aibă petreceri grozave”.

La rândul său, consilierul Antonio Saldaña a încurajat și participarea rezidenților și a vizitatorilor pentru a se bucura de aceste nouă zile de târguri și a mulțumit, de asemenea, munca diferitelor grupuri care fac posibil acest program al Festivalului.

Strigătoarea orașului, Olalla García, a spus că s-a simțit „nervoasă și emoționată” înainte de a da proclamația „din moment ce este o situație foarte excepțională, o ocazie care ți se întâmplă o dată în viață”, a conchis ea.

Sursa: Judith Piquet: „Așteptăm cu nerăbdare să începem Târgurile din 2023, astfel încât locuitorii din Alcalá să se poată bucura cu responsabilitate și inimă”