Weekend-ul viitor vor exista o varietate de propuneri culturale de care să se bucure.

Pe de o parte, Teatro Salón Cervantes oferă muzică vineri, 18 în luna martie, în special spectacolul Orchestrei MDC, care va interpreta „Întinderea frânghiei” cu piese de Chopin și Ceaikovski. Concertul va începe la 20: 00 ore. Sâmbătă, martie , publicul se va putea bucura de teatru cu „El Viaje a nada” de Fernando Fernán Gómez, tot la 20: 00 ore.

La Centrul Socio-Cultural Gilitos, vineri, 18 martie, continuă ciclul „Mujeres a Escena” cu concertul „Compositoras” la 20: 00 ore, în cadrul „La Cultura”. Trece prin cartiere”. Duminică va fi rândul publicului de familie care va putea asista la „Rumbo Rodari” la 18: 30 ore.

Biletele pentru aceste spectacole pot fi achiziționate de la casa de bilete a teatrului prin intermediul www.culturalcala.es.

În plus, diverse expoziții precum „El Hortelano”, în Spitalul Vechi de Santa María la Rica, o retrospectivă a unuia dintre principalii exponenți ai mișcării culturale cunoscute sub numele de „La Movida Madrileña”; sau „Miguel Herrero, eu vorbesc mereu cu tine”, care poate fi vizitată în Capilla del Oidor și în Casa de la Interview, și care expune opera artistului în diverse discipline precum pictura, cinematograful sau poezia. Intrarea la ambele expoziții este gratuită.

Sursa: În acest weekend Alcalá oferă diverse propuneri culturale multidisciplinare