Districtul III Alcalá de Henares se pregătește să-și celebreze festivitățile în weekendul 18 până la 29 în luna mai, în care vă puteți bucura de spectacole muzicale, povestiri, ateliere pentru copii, expoziții, tururi ghidate, o plimbare pe roți sau jocuri deconectate, printre multe alte activități.

Consilierul-președinte al Districtului III, Carlos García Rodríguez, a încurajat toți cetățenii să se bucure „de această gamă largă de evenimente unde este loc pentru toate gusturile și vârstele, cu cultură, sport, agrement și, mai ales, multă distracție”

. García Rodríguez a mulțumit

„încă o dată, entuziasmul și dăruirea cu care toate asociațiile, entitățile și grupurile Districtului au făcut posibil ca Festivitățile Districtului III să devină din nou o realitate pentru toți locuitorii din Alcala. și alcaláínas”.

Pe tot parcursul weekendului puteți merge la bazar și expoziție de artizanat „Reciclați-vă creați” în Paseo de los Pinos , ca precum și un eșantion de ateliere și o expoziție de benzi desenate și pictură la Casa de la Cultura (C/ Bretón s/n).

Sediul Asociației de Vecinăți din Sectorul III va avea Zilele porților deschise cu pilates, capoeira, earolatino, lagartera, bolillos și patchwork.

Vineri 18 în mai cu excursii ghidate din Complutum va avea loc dimineața, iar după-amiaza președintele Asociației Culturale și Recreative El Chorrillo, Emiliano Heredia, va ține proclamația Fiestas, pentru a continua după-amiaza cu un spectacol de batucada și un concert.

E Sâmbăta 28 din luna mai va fi o zi plină de activități de tot felul: traseu verde, parade cu uriași și capete mari, ateliere pentru copii, povestiri, sangrie populară, șah , circ , jocuri neconectate și spectacole muzicale vor umple ziua de distracție în Districtul III.

Programat pentru duminică 29 în luna mai o plimbare cu bicicleta atelier de conștientizare, care va fi urmat de o plimbare pe roți, precum și de un joc de rol live pentru persoane de peste 18 ani, povestire, dans, unplugged jocuri și săgeți, turnee de ping-pong și foosball.

PROGRAM 2022 PETRECERI SECTOR III

Sursa: Districtul III se îmbracă de la până la 29 mai