#AlcaladeHenares – Brigada Rutieră și Siguranță Rutieră a Poliției Locale Alcalá de Henares, împreună cu Protecția Civilă și organizarea probei 10K care va avea loc duminică, 22, au pregătit un Plan de mobilitate și accesibilitate pentru aceeași, acolo unde se stabilesc măsurile necesare pentru reglementarea circulației vehiculelor și a pietonilor, în vederea promovării siguranței rutiere și a dezvoltării corespunzătoare a acesteia.

Traseul celei de-a șaptea ediții a celor 10 km de Alcalá de Henares se desfășoară pe un traseu aprobat care va afecta o mare parte a orașului. Datorită lungimii sale, agenții municipali vor fi amplasați de-a lungul întregului traseu, pentru a facilita desfășurarea testului și mobilitatea traficului în oraș.

Dispozitivul special de trafic va începe 8:00 am., duminică 22 octombrie si va ramane in vigoare pana la 1:00 după amiaza. aproximativ în aceeași zi, când testul este programat să se încheie. Din acel moment, mișcările circulatorii vor fi restabilite.

Poliția Locală solicită colaborare maximă de către conducătorii auto, precum și locuitorii cartierelor prin care trece cursa, sfătuindu-i să respecte în orice moment indicațiile agenților care se ocupă de reglementarea circulației și de diversiuni, care le vor indica traseele de urmat în deplasările lor.

Traseul cursei este următorul:

Plecare din Ronda del Henares

 Piața Tineretului.

 Avd. del Val.

 Strada Cuenca.

 Strada Burgos.

 Strada Ávila.

 Strada Zaragoza.

 Avd. de Castilla.

 Avd. Virgen del Val.

 Paseo del Val.

 Gta. a Purtătorilor de apă.

 Paseo de Aguadores.

 Rotunda Henares.

 Runda fiscală

 Gta. de Manuel Azaña.

 Paseo de Pastrana.

 Paseo de los Curas.

 Demetrius Ducas.

 Gta. al Patrimoniului.

 Bulevardul Armatei.

 Bulevardul Madrid.

 Via Complutense.

 Strada Sebastián de la Plaza.

 Gta. Dintre cele patru țevi.

 Strada Libreros.

 Plaza de Cervantes (Primăria finală)

Recomanda Politia Locala evitați utilizarea unui vehicul privat in timpul diminetii de duminica si in orice caz, evitati zonele de influenta imediata asupra desfasurarii testului.

Alternativele pentru deplasarea traficului privat sunt folosirea A-2 și legăturile sale cu orașul și drumul. M-300. Pentru a facilita mobilitatea în jurul orașului, vor fi activate benzi comune. Cu toate acestea, cea mai bună opțiune pentru a vă deplasa prin oraș va fi transportul public.

Sursa: Dispozitiv special de trafic pentru cursa Alcalá de Henares 2023 10K